|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banovan!
|
![]()
Sto posto u pravu Amza dobar za tallava Cortan za ciganiju a za nasu narodnu muziku(sumadija) nije nijedan...pozdrav
|
![]() |
![]() |
#32 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2009
Mjesto: Donja Trnova
Downloads: 234
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 500
Interesi: Totalno nezainteresovan
![]() |
![]()
Slazem se sa Alixom u vecini stvari,ali po meni ne bitno koliko si dobar nemas pravo drugom reci da je los....
Promijenjeno od pericadex (16.08.2009 u 11:01 sati) |
![]() |
![]() |
#33 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
[quote=svrakan;98258]najgora stvar je ta sto u svakom gradu postoji bar jedan Amza,Cortan, ili Kosmajac ali nisu isplivali,ima gomila strasnih muzicara koji ne znaju da se prodaju a sviraju u klasi pomenutih.
quote] 100% tačno!!! Možda bi mogla neka od ovih televizija krenuti sa audicijama svirača...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
#34 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Dare,u kratke crte.. Amza je bolji od Cortana i to je cinjenica....
|
![]() |
![]() |
#35 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
E ajde oladi malo...
|
![]() |
![]() |
#36 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
He,he,he....nemamo pametnija posla.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Pa izgleda.Najbolje da se ovo zakljuca jer ce Amza da postane dirigent kako je krenulo!
|
![]() |
![]() |
#38 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
kabi druze znamo mi da si ti prvi ovde osvojio amzin pitch-bend-stil ... i to jos u san, ako se ne varam ...
![]() ostavite bre momci tu svadju i duskusiju, ne vodi to nigde osim da se mrzimo i svadjamo ... ja bi reko da to nije cilj ovog sajta. nemojte da ja sad nabrojim moje rumunjake pa cemo onda haos da napravimo ![]() ja bi ipak zeleo da znam kako drug daki "balja" doso do ideje da ubaci snimak od cortana, kao da mi nikad nismo culi kako coki svira ? za mene je to neka mala provokacija. otvorio covek temu i nikako vise da se javi a mi se diskutiramo ovde do svadje .... nije to lepo ... pozdrav svima |
![]() |
![]() |
#39 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
U principu sto se tice tehnike sviranja, amza je poseduje, poseduje je i cortan, takodje su oboje naslusani svega i svacega zato obojica u svojim improvizacijama saraju kroz muzicke zanrove. Najgluplje je sto je u ovu temu uopste dosao amza jer kolega koji je ubacio cortanov video uopste nije spomenuo amzu niti ih treba iz bilo kog razloga porediti.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Grandia,niko nije rekao da sam usvojio Amzin pitch-bend stil,ali da, znam da sviram skale sa Pitchom,ali to nema veze sa temom..
Dare,shvati kako hoces,ali kako god da okrenes,Amza je jaci,iskuniji i stari svirac od Cortana... A sad to sto cortan brlja kad svira to je nesto drugo,ali ima razloga sigurno zasto on to radi??? Nije tezak odgovor hehe.. Promijenjeno od kabi (17.08.2009 u 02:05 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|