|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ace dobro e ama vooduseven sum od harmonikite kako gi imas nastelovano i odlicno zvucat bravo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Fala Gjoko.
Harmoniki imam 10 registri napraveno, uste dva me macat ama kje gi sredam i niv koa kje imam povekje vreme. Fala uste ednas!!! pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ovo na pocetku sam prepoznao Lepa brena super a i ostalo je dobro.Svaka cast i lijep pozdrav za makedoniju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Imas malo sitnih ali zanemarljivih greskica u forspilu od "Vencavao sam se".
![]() "Srce je moja tvrdjava" je super. Sax improvizacija je Wow. Koja ti je ovo boja u "Idu dani majko moja"? Extra zvuci. ![]() Generalno Bravo ![]()
![]() |
#5 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hvala vam prijatelji!!!
![]() @spasoje88 Druze ne ljutim se, tamam posla! Pre svega hvala na sve pohvalne reci, pa i na one nepohvalne. Nepohvalne povise uticaju. Rumba je dosta pohvalena, svaka cast onome koji je uradio inace clan ovog foruma. E sad to sto dominiraju tarabuke, to je iz dva razloga. Prvi sto sam ja pokacio malo njihov volume, al to i meni dosadilo pa sam ga danas smanjio malo. Drugi razlog je sto sviram forspile pa celo vreme lupaju, naravno kad dodje pevanje, ide druga varijacija bez tarabuke i fino zvuci. Inace rumba je onako ziva i pokreva veselu atmosferu. Bass je "korgov "thumb bass". U svakom slucaju, hvala ti puno. Jos je nisam cuo na razglas, kad je cujem mozda i promjenicu nesta. @skoricnik Haha, posle prethodni tvoj post promenio sam bubanj, opet ti se nesvidja,! ![]() Evo preradio sam nesto taj bubanj koji si spomenuo, fino zvuci, al moram u njega i prelazi promeniti. Videcu sta cu da uradim. Sto se tice bass-a, ja mrzim da mi celo vreme udara Slap bass, Zato stavljam Picked. RX bassovi su dobri, narocito SlapFing i SlapPick al moraju se srediti sa velocity jer imaju u velocity opsega i mute trzanja i Bass slide. A da sredujem velocity na svaki ritam za da bass zvuci onako originalno, e to je bogami previse posla, ![]() ![]() Hvala puno, tvoje misljenje mi znaci! @bokajunior Hvala druze Boja je ZH101, performans je "ELDAR MOSS" iz pasha set Pozdrav Promijenjeno od Ace (27.03.2010 u 22:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Samo rokaj, moze taj PA500 da zvuci k'o metak
![]() Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | DON_KIHOT (28.03.2010) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
prva liga... samo napred
![]()
![]() |
#8 |
White Noise
![]() |
![]()
Hvala!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2010
Mjesto: čakovec
Downloads: 68
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: vst instrumenti
Interesi: posao, hobi i zanimancija: glazba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
pozz dobro je kolega meni se svidja samo tako nastavi, i jedna preporuka mozes malo da pojacas bubnjeve
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|