|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
impulsi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
evo nesto nakon velike pauze . mjesec dana nisam uzeo mikrofon u ruke
![]() Tko sam ja da ti sudim idemo do mene ( piano ) ovdje ima dosta gresaka . damper pedala nevalja a i ovaj piano na korgu ![]() stari lav |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Odlicno majtore , svidja mi se , dobra interpretacija ...
![]() |
#34 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Svirka solidna,vokal zanimljiv ali nestabilan. Kao da ti je pola toga nisko. Kako se ponašaš nekoliko tonova iznad odsviranih pjesama? Vidim da bi mogao,pa reko zašto ne,jer niže dionice pjesme "zapneš". Svako dobro i pozdrav!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
kolege ,znam da lose zvuce ovi niski tonovi ,ali sta je tu je . nemogu ic bas visoko pa onda moram nekako uskladit .
ove pjesme mogo bi jos za 2 tona povisit ali tek kad dobro popijem ![]() sad trenutno radim na tome da malo stabilisem glas . jbg nema se sva oprema (kompresori ,limiteri ) pa onda moram snimat i preslusavat ![]() Dodato: Amadeus band - nije svejedno kod ove pjesme je bilo dosta problema prilikom snimanja . Svaki dio je posebno sniman : posebno refreni : posebno uvodi pa je bilo malo problema sto se tice ustimavanja matrice i glasa ![]() snimano je u nero soundtraxu . pozz Dodato: evo nesto novo. orginalna matrica . nero sound trax Komentari dobro dosli ![]() Promijenjeno od pa1x pro elite (18.01.2012 u 18:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Odomaćeni član
|
![]()
dobar dobar, treba vjezbe i oko klavirskog dijela sviranja, i oko pjevanja, ali imas sluha! Samo treba vjezbice, nije lose, ali moze i bolje naravno, btw, smanji malo ovaj hall na mikrofonu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
evo nesto sto sam snimo ovih dana
evo nesto sto sam snimo ovih dana . Dva minuta Nju ne zaboravljam stani mi na crtu kojim dobrom Mozes imat moje tijelo Svjetlo u tami |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Poslušao sam samo "stani mi na crtu". Ako su ostali snimci takvi,mislim da si pao u odnosu na prijasnje snimke. U spomenutoj pjesmi,opet nesiguran i pomalo netočan vokal,promašeni akordi... NHF,ali nisi baš napredovao a nadam se da hoćeš. Pozz i ne zamjeri na kritikama.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Vredan član društva
|
![]()
Sto se pevanja tice, ne bih imao sta mnogo i strucno da kazem.. Treba jos da se vezba! A svirka je ok... Ide na bolje!
Reci mi samo kako se zove ritam u pesmi Kojim dobrom! Jel to iz rock grupe ritmova?!
![]() |
#40 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
@spasoje nemoj da te buni ali ovo je sam moj nick , ritam je fabrički na korgu i3 - Hard rock , pa ako te zanima mogu stavit na download .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|