|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@zsimonovic
Sta predlazes? Da otvorimo neka sekcija za manikire, pedikire i sminke a ? ![]() Mozda se zainteresiraju za clanstvo?! |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Odakle da znamo da ovdje nema curica?Kad vidim kakvih sve nikova ima nisam siguran da se neka nije vec od davno sakrila medju nama i cuti
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Meni smeta dosta toga, ali najviše me nervira to što većina ovde na forumu drve nešto i samo kritikuju, a njih nigde i to što na forumu kad čujem da neko ne zna da svira ili peva (pošto su verovatno početnici) drugi ih kao hvale, a u stvari se sprdaju sa njima!!! Samo da doživim da čujem te veeelike kritičare kako rade i gde rade i onda nema problema, neka kenjaju koliko hoće!!! Pozdrav svima...
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Pripazite malo na recnik.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
@enab
Kukanjem se nećete ogrebati za download. Par uploadova, 7 postova i članstvo od nešto više od godinu dana, uz jako retke dolaske na sajt, se ne može smatrati zaslugom za download. Slobodno se više nikada ne pojavljujte. Oni koji samo traže nam ne trebaju. Mi smo svi ovde da delimo među sobom. Vi do sada samo dolazite da se okoristite. Bolje onda i ne dolazite. Zaista... Zbog ovakvih nezahvalnika i grebatora mi često dođe da zatvorim sajt, jer mi se čini da sav naš trud nema nikakvog smisla, a onda se setim da ima i dobrih ljudi, pa mi dođe žao. Možda bolje odmah banovati ovog "kolegu"? Čisto da mu se ispuni želja...
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ vaxter
Znam da nemam pravo glasa al.... ![]() ![]() ![]()
#7 |
Nishki
|
![]()
@enab
enab Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 23.04.2009 Postovi: 7 Rekao HVALA: 0 Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova Downloads: 599 Uploads: 5 Ovo je vas udeo na sajtu,a da ne pominjemo koliko cesto posecujete sajt! A za download su komentari suvisni!!!! Ko sto Vaxter rece.........Dodje mi da zatvormim sajt zbog takvih!!!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.11.2009
Mjesto: Uzice
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: klavijatura
![]() |
![]()
Ja licno nemam sta navesti kao zamerku na ovaj sajt,smatram da je sama zamisao sajta odlicna a to jest pomoc muzicarima,jedina zamerka ide na racun clanova ovog sajta koji su tu samo kada im je nesto potrebno za download,mislim da bi trebalo imati postovanja za rad ljudi koji su napravili ovakav sajt mogucim.
|
![]() |
![]() |
#9 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Vaxter
Nemoj banovati, takve buntovnike se uvjek predomisle i vrate se da napisu jos neki post pa da skidaju ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
nema sanse da pristipim forumu sa tapatalk-om preko 3G interneta na telefonu...samo preko wifi...a u operi mini se jedva vuce...neke strane i ne zeli da otvori...jel ima jos neko tih problema?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|