|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]() ![]() ![]() koji ste vi likovi...... Em, što sam danas prvi dan na godišnjem ,em sam prvi dan na moru, em ste me stvarno nasmijali do suza..... i zato vam svima jedno veliko HVALA za to!! A sad da pređemo na stvar... @Dane85, nije samo to greška da se gasi računalo računalo..... kod mene je bio ček i slučaj da se kod startanja čak pojavio i plavi ekran.......i onda ništa, raskapaj, i čisti, mada je još bio problem jel mi je ventilator bio pri kraju.... I poslije je sve normalno radilo.....10-tak dana @x3meSRB, ma i tebi bi pomogo da si mi bliže, a i da si pitao @Grandia, jaoooooooo majkoooooo, šta bi ti uradio da si uplašio damu ![]() A i btw, nisam najstariji na forumu, al spadam u tu kategoriju, mislim po godinama. Srdačan pozdrav svima skupa. Promijenjeno od svirko (25.08.2009 u 22:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Korg18,mislim stvarno ti hvala,lepo si me utesio...b.o.Y.c.h. ČK..hahahah OK!...Nikola..Tnx! Grandia...Pa,nisu virusi u pitanju,vise je u pitanju to da zablokira komp,ma sigurno je ono sto mi je neko rekao nesto bad....Svirko,lepo se provedi na odmoru!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Odomaćeni član
|
![]()
Srce,pre nego sto otvoris komp iscupaj ga iz struje da mu se nesto lose ne bi desilo ili ne daj Boze tebi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hahahah..Pa kad vec moram tako da ti kazem,nisam glupa,i nije mi prvi put da otvaram komp!
![]() Dodato: Samo..Nemoj pogresno da me shvatis! Dodato: Ocistila sam sve u kucistu,..Ali i dalje se nekad zablokira komp,i moram da ga restartujem..Definitivno je HD u pitanju..Posto znam,i ako instaliram nov windows,imacu isti problem! Promijenjeno od Maxica (26.08.2009 u 14:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Hebiga, kolegice, eto, na žalost, probali smo najjednostavnije riješenje....nije išlo.....sheet heapens....
Ipak mijenjaj HDD. Sorry.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ma nema sta da se izvinjavas..Bar ste mi pomogli,ja nisam znala ni sta mu je..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ne mora da znaci, nijedan strucnjak vam ne bi napamet dao dijagnozu za tako nesto, postoji mnogo virusa koji se javljaju i posle preinstaliranja sistema jer ljudi u neznanju samo formatiraju c particiju a d ostane netaknuta....
![]() ja sam imao prosle godine nekog trojanca koji me je tako zezao da sam morao ceo hdd formatirati... a hdd mi je davao takve neke simptome ko pred crkavanje... a znam kako izgleda kad crkne hdd, nekoliko sam vec menjao ![]() potrebno je da se sve detaljno proveri, pa tad ide dijagnoza...
![]() |
#48 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pa,imam dobar antivirus..Mada znam da postoje virusi koji ne mogu tako da se uniste..Mislis da je problem to da treba formatovati i D?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moja preporuka je DA...Ako želiš biti najsigurnija onda formatiraj sve...Tako i ja radim
![]() |
#50 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
U pravu si,sto je sigurno-Sigurno je..
![]() |