|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
baš mi je drago da tema još živi
već duže vrijeme izbjegavam svirke po kafanama diskotekama nema tu više pravog posla osim ako nisi u nekom elitnom diskaću al to je opet sve puno raznih problematičnih likova al to je već druga tema sviram većinom po svadbama i ostalim privatnim feštama i tu na moju radost nema besmislenih pjesama koje nemogu svarit nikako ide sve od standardni svadbarskih onda stare poput krčme u planini , malo opet novijih datuma na osnovu krčme ,danijela .nema raja bez rodnoga kraja.jedna reka u mom kraju itd milina doduše ima i nešto novih al to su ipak pjesme koje imaju smisla tu je nezaobilazni bešlić i pjesme tog tipa a ako koje djete i potraži koju noviju pjesmu tipa dade polumente i sličnih glatko se odbije jer većinom niko od djece nenudi lovu nego samo traže da se pjeva a ozbiljni gosti traže ozbiljne pjesme i ozbiljno plaćaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
Mozes misliti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Nishki
|
![]()
Otvoricemo novu temu o Insomniji,da ne kvarimo ovu temu!
Nastavljamo sa temom....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Vredan član društva
|
![]()
Meni je licno drago da se sve vise traze stare pesme,pa su vec neko vreme vec hitovi poput"avlije,avlije,",lijte kise","a tebe nema(z.brunclik)",itd da ne brajam vise...elem..sve te pesme su sad postale ultra popularne,iako su stare vise od 20 i kusur god!!
Takodje mi drago da su se ljudi napokon opametili i shvatili sta je dobra pesma,to se vidno primecuje,na tezgama,na tv-u,a da je istina ovo sto pricam,ne bi zvezde granda prepevale sve one stare pesme poput"gresnica",imala sam drugaricu"itd..i takodje je Topalko snimio po meni extra dvojku(pravi narodnjak),i nadam se da ce postati pravi hit,jer je u svakom smuslu extra...muzika,tekst,emocije...ma "pesma ubiva na mesto" ![]() @simkeres Zamolio bih te,ukoliko zelis da ovaj link za Topalkovu pjesmu postavis u temu "Sta trenutno slusate",tako da na ovoj temi ne pravimo promociju novih pjesama. Ovdje je trenutno rijec o starim pjesmama koje su sada aktuelne. Bez zamjerke....
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Sejox (30.06.2010 u 15:08 sati) Razlog: Obrisan link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pretpostavljam da mislis na onu "Pukni zoro, necu kuci skoro...". To i nije nova pesma, to je snimljeno pre desetak godina, cini mi se "ritam srca" ili tako nesto. Ali dobra je, u svakom slucaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Vredan član društva
|
![]()
Znam da je starija pesma,ali nisam bas bio siguran ko peva..eto sad znam da je "ritam srca"
![]() @sejox Naravno prijatelju da ne zameram,primio sam kako se kaze"k znanju"!! ![]()
![]() |
#47 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo, sinoc nam trazili i svirali smo "Kosi tata, kosim ja". I to trazili klinci od dvadesetak godina!
Zanimljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
ili slicno koju kako rece kolega: Citat:
Nekad mi je prosto zao vas sa sintisajzerima jer sve te gluposti morate pratiti i znati pravovremeno dok mi akusticari nadjemo alibi za to. P.S.Pesma Pukni zoro-Toma Marinkovic je davno snimljena,ali ne mogu se setiti koje godine,a mrzi me traziti singl plocu. Pozdrav i postovanje svima |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Skypi
Gledaj to sa druge strane,bolje nego da žališ klavijaturiste...dok ti Caka razmišljate o mentalnom sklopu naručioca pesme,da je natrčala kod Milančeta on bi joj klepio kintu i možda čak i broj telefona... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma nemam ja nista protiv toga sto je pesma glupa, kad sviram na struju (tad sviram aranzer) ja sviram tu pesmu, iako je glupa. Malo je samo nelogicna na akustici.
Nisam ja narodni prosvetitelj i ne kukam ja zbog glupih pesama, sviram ih skoro sve. Samo malo kukam kad sviram kontrabas zbog tih pesama. Promijenjeno od caka012 (01.08.2010 u 21:15 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|