|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  05.10.2013, 11:24 | #1 | 
| Stvarno kod kuće Registrovan/a dana: 23.12.2012 Mjesto: Okolina Kolonije 
				 Downloads: 159 Uploads: 12 Rekao HVALA: 58 

Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova

Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30... Interesi: Druženje, muzika....  |  Windows 8 

Vreme je da se ozbiljnije pozabavimo ovim operativnim sistemom koji hteli mi ili ne polako se uvlači na tržište i nenamerava da odustane. Za početak bi bilo zanimljivo da iznesemo utiske , zapažanja,mišljenja, činjenice po najviše i naravno poredimo sa predhodnom verzijom windows 7. I sam sam u nedoumici da li kupiti windows 8? Prednosti i mane. Svoje mišljenje ću polako nadovezati na vaše postove. Dodato: Ovde možete preuzeti legalno i besplatno isprobati Windows 8 i izneti svoja mišljenja. 
				__________________ PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN.   Promijenjeno od rolandx (05.10.2013 u 11:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |