Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Sistemi

Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije...

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 11.02.2012, 16:23   #71
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
sinisa kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

A za tranzistore si apsolutno u pravu-kod nas na MC2 e25 su bili isti tranzistori kao i na nekom aparatu za varenje(tako mi je serviser rekao)-zbog snage se tu stavljaju...A zvuk tih uredjaja se mnogo razlikuje-i to je ziva istina!
sinisa kg je offline  
Star 11.02.2012, 16:28   #72
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hahahahahahaha

Promijenjeno od Dell (11.02.2012 u 17:07 sati) Razlog: obrisan citat
MarjanMilosevic je offline  
Star 11.02.2012, 16:31   #73
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Standard

Mada aparat za varenje bolje svetli kad radi!!!!
sinisa kg je offline  
Star 11.02.2012, 16:36   #74
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Standard

Svetli skoro kao plave led diode na Crestovima :-)

Promijenjeno od Dell (11.02.2012 u 17:08 sati) Razlog: obrisan citat
Star 11.02.2012, 16:40   #75
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Standard

Sve mi se cini da ce Nesa u skorije vreme poceti da uziva u toj boji dioda,ja sam se vec navikao na zute i dugacke pikove i to 4 kom.na pojacalu..
sinisa kg je offline  
Star 11.02.2012, 17:05   #76
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Standard

Ako mislis na pro9200 to ce mu biti pravi izbor. Mada je jos uvek nevernik kad su switching power supply pojacala u pitanju.
Star 11.02.2012, 19:29   #77
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Standard

Taj,on je veliki fan Cresta...
sinisa kg je offline  
Star 12.02.2012, 14:38   #78
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od MarjanMilosevic Pokaži Post
Tranzit, neznam cime se u zivotu bavis i gde si steko svoje znanje ali si veoma cesto u krivu a nameces se kao najveci znalac na ovom svetu.
Moj jedini poziv, veoma dugi period, je neraskidivo vezan za audio tehniku i muziku uopste i to na najvisem naucnom (a i prakticnom) nivou. Naravno da se covjeku koji nema blage veze o ovim domenima, cini da ono sto pisem ponekad nije uredu, tu ti nisi izuzetak, medjutim oni koji se potrude, vrlo brzo shvate da su to samo neoborive cinjenice. Tu si ti izuzetak, ti to ne mozes shvatiti. Najveci znalac na ovome svijetu sigurno nisam niti su to pojmovi kojima jedan normalan covjek barata (najbolji i najveci i naj... naj... su vrlo relativni i totalno nedefinisani pojmovi i po filozofiji i po psihologiji) ali i to tvoje shvatanje nije izuzetak jer je pravilo i tipus kod sujetnih ljudi.

Citat:
Mikser podrazumeva minimum dva audio kanala koje dati uredjaj moze da kontrolise u nivou glasnosti i kombinuje iste u jedan izlaz. Posto to kod verse aktivnih kutija nema onda to NIJE MIKSER.
Ti ne znas sta je mikser pa je bolje da ne donosis zakljucke. Inace, da te podsjetim, cak i po tvom shvatanju miksera, Verse ima dva kanala, mada to nema veze sa cinjenicama o pojmu miksera.

Citat:
Ako vec razumes miksere onda znas da sam mikser po sebi sadrzi vise delova od kojih se mikserom naziva samo deo koji miksuje kanale.
Vec sam napisao da nemas pojma o definiciji miksera, bas mi je neprijatno sto se moram ponavljati ali ti zaista ne znas ni osnove i bilo bi vrlo korisno ukloniti te sa foruma da ne dezinformises ljude svojim polu i neznanjem.

Citat:
Dopuna kanala u smislu ekvilajzera, padova, panorame i svega ostalog ne spada i mikserski deo nego u editing .
Presipas iz supljeg u prazno. Editing je sve sto se bavi bilo kakvim podesavanjem, nevezano za pojam miksera. Znas li uopste koji je direktni prevod rijeci "editing"?

Citat:
Ponovi cu opet, Powersoft modul koji je u Verse kutijama ima u sebi DSP, a ne mikser.
Rekoh ja vec, naravno da ima DSP a taj DSP se moze kontrolisati softver mikserom. Ti jednostavno ne shvatas znacenje rijeci, softver mikser.
tranzit je offline  
Star 12.02.2012, 15:12   #79
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Standard

Mozes ti napisati i da si brat Chuck Norisa, ali sve dok si tu potpisan kao Tranzit, a ne celim imenom i prezimenom, pa da svi znamo ko si cime se bavis i koja su tvoja dostignuca, mozes da pricas sta god hoces.
E onda mozda i poverujem u sve sto si napisao. Mada sumnjam jer je pogresno.
Mogu i ja da kazem da se bavim necime na najvisem mogucem naucnom nivou ali ostavljam da to ljudi sami ocene.
Moj rad se moze videti na mojoj web strani i ako izguglas moje ime i prezime kao i pseudonim MarjanM videces gde me sve ima na svetskim audio forumima gde zamisli ljudi cene moj rad i moje misljenje.
Moji proizvodi se koriste u vise od 20 zemalja i narudzbine su vece i vece svakog dana.

Izvoli pa predstavi nam tvoj naucni i prakticni rad pa da se svi uverimo u tvoje znanje i strucnost.
Star 12.02.2012, 15:36   #80
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hahahaha... Marjane, pa ti zaista pretjerujes sa sujetom. Totalno je nevazno moje ime, prezime, mjesto rodjenja i ostale nominalije, vazno je ono sto pisem ovdje ili bilo gdje drugdje i jos vaznije je, da to sve uvijek i bez izuzetka, ima svoju naucnu osnovu i nepobitnu argumentaciju. Stoji ti na raspolaganju kompletni www. da provjeris (naravno samo na najprofesionalnijim zvanicnim portalima) svaku ubogu sitnicu koju sam napisao ovdje, pa ako nadjes samo i jednu koja nije istinita, odmah ti se duboko izvinjavam za sve sto sam ti napisao. Ama, to nece da pije vode samo iz jednog razloga, a to je da ne pisem nikada nista sto bi cak i moglo doci i u najmanju sumnju. Ovo praktikujem radi toga da ni slucajno ne dodje do dezinformacije ljudi a uzgred i radi takvih kao sto si ti. Ti se busas nekakvim imenom, koje ama bas nista ne znaci, niti to sto ti radis u domenu audia ima ikakvu primjetnu vrijednost a i to sto ovdje pises potvrdjuje ovo do u krajnost. Ti si dosao ovdje samo iz jednog razloga, a to je da po svaku cijenu besplatno reklamiras to sto radis. Ne varaj se, ljudi su to odmah primjetili. Ukoliko bih ti napisao svoje ime, budi siguran da bi google pretrazivac popunio bar pet stranica adekvatnim prilozima, no to ime ovdje uopste nije bitno, niti je cilj mog prisustva na forumu da paradiram svojim imenom i titulama. Bitno je da mogu pomoci ljudima na pravi nacin, radi cega uostalom i postoji ovaj forum.

Promijenjeno od tranzit (12.02.2012 u 15:37 sati)
tranzit je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije