|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
A za tranzistore si apsolutno u pravu-kod nas na MC2 e25 su bili isti tranzistori kao i na nekom aparatu za varenje(tako mi je serviser rekao)-zbog snage se tu stavljaju...A zvuk tih uredjaja se mnogo razlikuje-i to je ziva istina!
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hahahahahahaha
Promijenjeno od Dell (11.02.2012 u 17:07 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
#73 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Mada aparat za varenje bolje svetli kad radi!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Odomaćeni član
|
![]()
Svetli skoro kao plave led diode na Crestovima :-)
Promijenjeno od Dell (11.02.2012 u 17:08 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
#75 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Sve mi se cini da ce Nesa u skorije vreme poceti da uziva u toj boji dioda,ja sam se vec navikao na zute i dugacke pikove i to 4 kom.na pojacalu..
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako mislis na pro9200 to ce mu biti pravi izbor. Mada je jos uvek nevernik kad su switching power supply pojacala u pitanju.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Taj,on je veliki fan Cresta...
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||||
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Rekoh ja vec, naravno da ima DSP a taj DSP se moze kontrolisati softver mikserom. Ti jednostavno ne shvatas znacenje rijeci, softver mikser. |
||||
![]() |
![]() |
#79 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozes ti napisati i da si brat Chuck Norisa, ali sve dok si tu potpisan kao Tranzit, a ne celim imenom i prezimenom, pa da svi znamo ko si cime se bavis i koja su tvoja dostignuca, mozes da pricas sta god hoces.
E onda mozda i poverujem u sve sto si napisao. Mada sumnjam jer je pogresno. Mogu i ja da kazem da se bavim necime na najvisem mogucem naucnom nivou ali ostavljam da to ljudi sami ocene. Moj rad se moze videti na mojoj web strani i ako izguglas moje ime i prezime kao i pseudonim MarjanM videces gde me sve ima na svetskim audio forumima gde zamisli ljudi cene moj rad i moje misljenje. Moji proizvodi se koriste u vise od 20 zemalja i narudzbine su vece i vece svakog dana. Izvoli pa predstavi nam tvoj naucni i prakticni rad pa da se svi uverimo u tvoje znanje i strucnost. |
![]() |
![]() |
#80 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahaha... Marjane, pa ti zaista pretjerujes sa sujetom. Totalno je nevazno moje ime, prezime, mjesto rodjenja i ostale nominalije, vazno je ono sto pisem ovdje ili bilo gdje drugdje i jos vaznije je, da to sve uvijek i bez izuzetka, ima svoju naucnu osnovu i nepobitnu argumentaciju. Stoji ti na raspolaganju kompletni www. da provjeris (naravno samo na najprofesionalnijim zvanicnim portalima) svaku ubogu sitnicu koju sam napisao ovdje, pa ako nadjes samo i jednu koja nije istinita, odmah ti se duboko izvinjavam za sve sto sam ti napisao. Ama, to nece da pije vode samo iz jednog razloga, a to je da ne pisem nikada nista sto bi cak i moglo doci i u najmanju sumnju. Ovo praktikujem radi toga da ni slucajno ne dodje do dezinformacije ljudi a uzgred i radi takvih kao sto si ti. Ti se busas nekakvim imenom, koje ama bas nista ne znaci, niti to sto ti radis u domenu audia ima ikakvu primjetnu vrijednost a i to sto ovdje pises potvrdjuje ovo do u krajnost. Ti si dosao ovdje samo iz jednog razloga, a to je da po svaku cijenu besplatno reklamiras to sto radis. Ne varaj se, ljudi su to odmah primjetili. Ukoliko bih ti napisao svoje ime, budi siguran da bi google pretrazivac popunio bar pet stranica adekvatnim prilozima, no to ime ovdje uopste nije bitno, niti je cilj mog prisustva na forumu da paradiram svojim imenom i titulama. Bitno je da mogu pomoci ljudima na pravi nacin, radi cega uostalom i postoji ovaj forum.
Promijenjeno od tranzit (12.02.2012 u 15:37 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|