|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Narode ko god svira i od toga zivi nece se igrati sa instrumentom,sto se tice hd-a neznam sta je tu tako spektakularno,za sta bi vam sluzio?Ja imam hd u pa 60 da ga nemam samo bi snimio ritmove preko fabrickih i to je to.Ko svira ne trebaju mu fajlovi za sta hd i sluzi,mozes cuvati setove na njemu ali to nozes i na disketi.Jrdino je dobro sto mogu da cuvam senplove i back up-ove od flash karte.Nije lose imati hd,ali za svirace je mnogo bolje imati flas-ku i senplove.Sto se tice harda,u sky musicu su prodavali pa 50hd.to su oni nesto budzili verovatno,u svakom slucaju sretno!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A jebo ga ti.Mi u klin ti u ploču.Neću reći da ti nisi za neke stvari u pravu ali mnogo bi nam više pomogao da to odvrneš i slikaš pa slike u downloads.Kada već ne želiš da gjoko batali klavijaturu onda ćeš mu najbolje tako pomoći,a neće te ni SAVJEST gristi.
Jesam li u pravu? |
![]() |
![]() |
#73 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bogami ... SAVEST je biljka cudnovata ...
Gorance, slikaj ti taj HDD, da te pece savest ![]()
![]() |
#74 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pa da to nije tezak posao ako imas 5 min
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Jebote!
Antalus-da su Rozenbergovi bili "Korgovci"(ovi sa hard diskom)-,k...c bi Rusi ikad imali atomsku bombu. _______________________ Znaš ti nas jebo ti nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Promijenjeno od sreleristic (11.02.2008 u 19:26 sati) |
![]() |
![]() |
#76 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Ama ljudi ja nista ne krijem,hard skidam i punim preko fioke, a otvaram samo poklopac odozdo jer pa 60 ima fabricki mesto za hd.nemam nameru da zbog slikanja otvaram klaviaturu.Ja i harmoniku ne cackam sam nego nosim kod majstora a kamoli klaviature.Nemojte da se igrate sa time nego svirajte i vezbajte pa ce biti para i za pa 800. A ako ocete u majstore to je drugo,ali se manje zaradjuje nego na svirci i nema zezanja jer odgovoras za svoj rad.Ja sam elektronicar po struci ali se nisam time bavio nego sviram,i platio sam ugradnju flash karte i zaradio to vrlo brzo.Ko se igra kuci to je drugo ali postujte to sto neko radi jer od troga zivi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa vidi li se ista kada skines poklopac i skines HDD??
Mozda je cak i tako, sa skinutim poklopcem dovoljno za uslikati....
![]() |
#78 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Možda bi ipak najbolje bilo da poslušamo ove neke "konstruktivne"predloge i svi kupimo još po jedan Pa50 ali sa hard diskom.Onda vidimo kako to sve izgleda, nabavimo još po jedan hard disk i ugradimo u onaj koji nema.
Slab je vozač ako nikad nije zavirio pod haubu. GARANT!!!! Za ženu da i ne pričamo ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jao, Srele, pa koje veze sad zene tu imaju?
![]() |
#80 |
Suludi Moderator
|
![]()
Heheh...idel narode...dokle ste stigli...ako treba kakva pomoc imam pa50 pa pa ako kakva slichica treba recite nabavit cemo je...moj licno misljenje na ovo...glupost...pa50 moze radit poso samo tako i vise za jednog sviraca...a sad ugradzivanje kartice na pa50 je najveca glupost ako cojk nije u korgu inzinjer ili "Miki" jedan jedini koji ima pojma o cemu radi...a ja...ma drugovi...kako kod da razmislis...sranje je jedino ako je pa50 ostecen izgreban ili zapusen ehh onda jer se male pare mogu dobit...a ako je uredu klaviajtura pradavat i naletit na pa80 ima ih na kile i znat na cemu je cojk nego ovako provizorno pa strahovat ha ja...eto moje misljenje pa ako treba kakva slika imam pa50 i radu cu vam uradit ako sta treba...pozdrav,Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, usb |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|