|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Sajt sam i sam dobio, tako da ga nikada ne bih prodao jer to ne bi bilo ni najmanje fer.
![]() Ovo za kategoriju je na mestu. I tada smo imali problem da smislimo naziv. Ne sećam se više ni ko je predložio ovaj. Sviđa mi se ideja. Promenjeno. ![]()
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Ziveo gspodin vaxter i ovaj sajt jos 100 god , ovde ima svasta i dobrog i loseg , glupo bi mi bilo da ja sad pisem te nesvidja mi se ovo , ono ,,, itd . Sve je ok od kad sam ovde dobro mi je neki put skinem nesto , ili dodam , a dosta sam toga i naucio ovde ima dosta forumasa kojima se zahvaljujem na svakoj pomoci , sve u svemu ok , i ja sam dobijao bananu , opravdano napravio sam gresku pa to je sasvim normalno . pozdrav svima
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@Vaxter
Hoce li doci Miodrag na okupljanje ? |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Iskreno, nisam ga još zvao.
Nisam hteo da zovem dok ne utvrdimo datum, a poslednja 2-3 dana nisam stizao da ga cimnem. Nazvaću ga sutra, nadam se, pa ču znati.
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Forum je sada cveće kakav je bio, ja to kazem iz licnog iskustva... Sada je kao svaki NORMALAN forum na netu... I sada mislim da je sramota da se zalite jer generalno nemate na sta... Cak sada imate takoreci temu gde mozete da se zalite, ranije ako nekome nisi isao uz dlaku dobijes ban i ćao... Kad se setim samo kosa mi se digne na glavi od pojedinih, a moram Vaxteru javno da se izvinim, jer sam za ovo (novo) vreme na forumu video da je covek skroz OK, da ima debele zivce za sve nas i da je za svaku saradnju.
Sent from S3
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.04.2012
Mjesto: Dublin
Downloads: 85
Uploads: 20
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA50,Roland E50
![]() |
![]()
evo da se i ja izjasnim kad već svi to rade...
Na forumu sam tek par mjeseci i to što me zateklo mi se jako sviđa. 1. osobno ako mi treba neka tema koja već postoji na forumu, ukucam u Google i znam da će mi odmah na Yu-midi naći dosta rezultata. 2.sa downloadom se ne žurim toliko, nov sam sa Korgom koji sam kupio sa dosta materijala na njemu. 3.pomažem ljudima koliko znam i koliko mogu (ako mogu). 4.nisam baš toliko mario za pravilnik, ali sam dobio zasluženo upozorenje. 5.smeta mi jedino kada ljudi mlate gluposti, primjer:-čovjek je pitao razliku između boja,ritmova i semplova... i našao se "pametan" koji kaže da je sempl isto što i ritam...A najgore je što takvi ljudi ne žele primiti kritiku i ne žele priznat da su u krivu. ![]() Toliko i od mene, Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Smeta mi sto nema koleginica!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bravo Emire
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Smeta mi sto neki postavljaju akorde za pesme a nisu 100% sigurni da li je tacno
"ako gresim neka me neko ispravi" |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|