|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2008
Mjesto: Kikinda
Downloads: 69
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
POzdrav svima.
E ovako, prica je malo duza ali da biste me razumeli potrebno je da je ispricam celu ![]() Pa da krenemo ![]() - Kada pokrenem cu base idem na FILE -> NEW PROJECT -> EMPTY -> OK i sacuvam projekat negde ( u mom slucaju folder cb projekti ) - Onda kada mi se pojavi bela povrsina idem DESNI KLIK -> ADD TRACK -> MIDI - zatim pomocu lenjira obelezim deo koji zelim da "editujem" kliknem 2 puta u obelezeni deo i stvori mi se midi sempl. - onda idem na DEVICES ->VST INTRUMENTS -> pa mi se otvori novi prozor u kome imam 6 reda u kojima pise NO INSTRUMENTS i u kojim trebam da selektujem VST instrument, u mom slicaju kliknem u prvi red i izaberem DRUMS -> LM-7 i otvori mi se tabla i klikom na tastere cuje mi se FENOMENALNO bubanj, skoro pa kao uzivo da slusa. E sad moj problem ili pitanje je kako da programiram ( kuckam ) bubnjeve a da mi se cuju isto tako kako se cuju kada pritisnem neki taster koji se nalazi na tabli? posto ja kada programiram bubnjeve dobijem midi zvuk, znaci kao onaj sa karaoka a meni treba neki pro zvuk bubnja jer pravim demo snimak za svoju pesmu. mozete li nekako da mi pomognete? Evo neke informacije o mom kompijuteru cisto ako zatreba za nesto zvucna kartica: relatek sound AC'97 ram memorija: 512 procesor: 1.61 OVE PODATKE SAM NAPISAO U SLUCAJU DA MI JE POTREBAN JOS KOJI DODATNI PROGRAM PA DA MI ODMA KAZETE STA DA SKIDAM AKO ZNATE POSTO KAO STO VIDITE KOMP MI NIJE MNOGO JAK ![]() Evo imate i sliku ispod kako to izgleda kod mene cisto da biste mogli da uporedite. Hvala unapred svima na pomoci ![]() ![]() OVAKO IZGLEDA TA TABLA NA KOJOJ KADA KLIKNEM NA NEKI TASTER CUJE SE BUBANJE PERFEKT |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|