Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 16.09.2009, 14:57   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard vSempler-banke i kanali?

Pozzz svimaaa...Znali neko jel moguce na vSempleru da se podesi da svaka od banaka ide na zaseban kanal?Znaci prva banka mi je na kanalu 4,koji je za Uper 1 i tu vucem osnovnu boju...E sad ja bih hteo da izmesam dve boje(obe da vucem iz vSemplera),ali da mi druga boja bude postavljena na drugom kanalu(broj 6 recimo,koji je za Uper 2),i onda da mogu na klavijaturi da ukljucim kad hocu drugu boju,normalno na dugme UPER 2...Znaci sve da funkcionise kao i sama klavijatura,samo da uper 1 i uper 2 imaju zasebne kanale,i da menjaju boju u vSempleru kad je ja promenim na sintu...Sredio sam da mi menja prvu boju u vSempleru za Uper 1 kad ja promenim u klavijaturi boju,i te boje su u vSempleru u Bank 1..Nastavljao sam boje i u Bank 2,i sad hocu da toj drugoj banci dodelim kanal 6 koji je za Uper 2,tako da mi se menjaju boje i za UP1 i za UP 2 u vSempleru,kad promenim na sintu...Valjda ce me neko razumeti...Moze li to?
Milan$ je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije