Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 30.10.2009, 18:39   #1
munjabend
Drugar foruma

munjabend's Avatar

Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
munjabend befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Kradja tezge

evo resih da otvorim temu i da vam se malo pozalim posto sam takve prirode da moram sa nekim da podelim bes inace cu da puknem.pa cu zato poceti od pocetka.
zove mene gazda kafane kaze "ajde brate pomagaj otvorio sam kafanu i treba mi muzika" .kazem ja njemu cenu,covek pristane,pitame jel moze i neka pevacica (ponudio mi je jednu)reko nemoj tu zvacemo drugu (moju "rodjaku" tj. snajku udatu za mog rodjaka).Odradimo mi prvu nedelju (svaki dan) gosti dolaze, dodje nedelja i ja treba da radim privatnu tezgu i da posaljem zamenu za mene.i tu moja "rodjaka" ponudi neke muzicare iz grada da me zamene za istu platu (20 evra za vece sto sam sam dobijao od gazde pevacica je imala svoju cenu).zavrsi se tezga oko 10 uvece i ajde malo da svratim da vidim sta se desava u kafani i na pice.Ulazim ja muzika svira gostiju nema a moj razglas koji sam im ostavio da me zamene (posto za 15 godina svirke nemaju ni kabl za mikrofon ni mikrofon a o razglasu ni da nepricam) moj razglas spakovan u cosku a neki drugi podignut ekipa pojacana (dve pevacice,pevac, dva muzicara) nema sta muzika na nivou al o pevanju necu da pricam jer ubija bakcile u telu i kvari sluh.prilazi meni gazda i kaze da ce od sad ova muzika da svira za 1000 dinara na vece svi djuture (zajedno).
Sta reci..... pokupio sam se i otiso da popijem koje pivo .
Sad mi je malo lakse sto sam se izjadao malo je dugacko mozda al morao sam pa me zanima sta vi mislite o ovome i dali se vama ovako nesto desilo.
munjabend je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije