|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Cuo sam,a nadam se da cu ga uskoro i probati,da je ovaj kabal nevjerovatan!Kazu da odjednom klavijatura ili gitara prorade,jasno se cuju visoki,srednji,bas,jednostavno ne mogu da vjerujem da to sve ucini jedan kabal!Cijena mu nije bas mala,ali ako ovako obavlja svoju funkciju,vrijedi.Ako ga je neko probao ili ako ga ima,molim da ostavo svoj komentar.Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Znam.....Jedan mi isto pricao to isto....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Valjda se cak i ne moze ukopcati tek onako,nego bas odredjeni dzek ide u instrument a drugi u mikser.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Da,da.....tako sam i ja cuo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
gde to ima da se kupi u srbiji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Zna li neko ovo da pojasni, naravno bes zajebavanja. Sto se tice hi-fi kablova postoji ogromna razlika koja se primecuje u zvuku pa je mozda i ovo istinito.
Promijenjeno od daliborkorg (05.03.2010 u 03:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da li to znači da nećemo morati više da kupujemo skupe aranžere,uzmemo te kablove i jeftine aranžere i zvučaćemo extra?!
![]() Pa to bi bila revolucija,ali na žalost to Kolega nije moguće...kvalitet kabla može da spreči i smanji neke negativne pojave kao što je zujanje ili slabljenje signala ali da popravi ton ne može definitivno... ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|