Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 06.11.2010, 02:55   #1
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Postavljanje demo snimaka strane muzike

Evo drugovi posto sam nacuo da ovdje na Yumidi tj.nasem sajtu ima i clanova koji su ili stranci ili sviraju stranu muzikuPa sam mislio da otvorim ovu temu i nadam se da ne postoji vec da ne bih dobio bananicu bez veze.

Sa jednim clanom sam ovdje razgovarao i covjek mi kaze da on ne svira nasu muziku vec madjarsku,a posto je moja supruga pola madjarica ja bih i to volio da ponekad cujem kako ljudi sviraju

Covjek misli a necu da ga imenujem da mozda strana muzika ovdje nije dobro dosla i kaze da jos niko nije postavio demo na stranom jeziku,a ja sam mu na to odgovorio da je muzika umjetnost i da milsim da samo neka budala moze da ima protiv strane muzike,a pogotovu ako je clan yumidija taj ko zeli da postavi demo snimakPa me zanima da cujem od administracije a i ostalih clanova sta oni misle za to....Pozdrav svima koliko vas ovdje ima

Zeljko
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije