|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Uploads: 0
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
zdravo postovane kolege ...naime imam jedan problem oko sredjuvanje klavijature ili seta..prebaciovao sam neke ritmove iz drugog set u moj ti ritmovi su loop-vi radise o jednom nasem veomo poznatom set...i kad sam prebacio style i loop-ve i sve semplove koi idu iz taj ritam naiso sam na problem..svaki ritam ima 4 varijacije i 4 razlicita loop-a ..i kad menjam varijaciju trebalo bi i loop ili semlp da se promeni ..a kod mene nece i narvano kad se promeni varijacija a loop ne svira nesto bezveze...molim vas ako zna neko neka mi detaljo napise da ovo sredi...samo mi nije jasno da u tom setu iz kog prebacujem radi sve normalno a kod mene nece ..svrano mi je hitno da ovo sto pre resim ...hvala unapred ...
![]() Dodato: resio sam problem ![]() Promijenjeno od nikolatucha (06.01.2011 u 00:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|