|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2009
Downloads: 1551
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav!!
Dali netko zna kako da na pa800 napravim na Clean gitari Rx da zvuk trza. Probao sam kada na zvuk stavim efekat i tremolo i vibrato i pojacavam efekat do 127 nista se ne dogadja. Zna li netko kako treba napraviti da to radi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kako da trza ? Mislis na ono bas da se cuje trzalica kako udara zice? To tako radi samo na ritmove gde je otkucano i trzanje. Trzanje se stavlja na posebni oscilator sa multisempl GTR noise koji sadrzi te zvukove trzalice i slajdove i posle se tako otkuca u ritam. U ovaj slucaj akordi u ritam se sastoje od osnovne note plus rx ton iz zadnje dve oktave. Mislim da za ovo pitas ?!
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2009
Downloads: 1551
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ne kolega nisam mislio na to. Nego sam mislio da taj zvuk gitare ili neki drugi zvuk bude kao naprimjer mandolim trem. Kad stisnem tipku za zvuk vibrira
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
ta funkcija tije u ENSAMBLE, prvo upališ (pritisneš) tipku ENAMBLE, zatim odeš u MENU pa odaberi ENSAMBLE, i onda idi redom pa probavaj sve funkcije...jer neznam točno kako se zove ali mislim da i piše čak TREMOLO (nisam 100% siguran za ime) znači priticni tipku C4 i onda probafaj sve funkcije u MENU / ENSAMBLE
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|