|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ima li ko iskustva sa Behringer digitalnim mikserima? Cuo sam dosta lepih stvari o njima ali od ljudi koji su isto samo culi,a ne radili na njima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2012
Mjesto: Bosanska Krupa
Downloads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x
![]() |
![]()
Ja sam imao priliku da sviram na behringer mix,ne znam tacno koja je serija,uglavnom novija je i digitalna,i mogu ti reci da nije bas na narodnjaka,vise za zabavne i rock...sve zavisi sta sviras,a ovo je moje misljenje.pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ovo mi misljenje lici na onu klasifikaciju korg je za narodnjake, a yamaha za zabavnjake. Zasto je jedan mixer bolji za narodnu, a drugi za zabavnu ili rock muziku? Ja sam mislio da ako se mixer dobro nastima mogu svi zanrovi da se sviraju. Ili se varam?
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Ne varaš se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Navedi bar 1 ili 2 tipa miksera pa da probamo da ti pomognemo mozda neko ima isti. Cuo sam digitalni DDX3216 kako radi u fulu kutije + binovi i ubija kako zvuci. Kutije su bile Wharfedale,a lokal je Dva Galeba u NS pre 4-5 godina je bio ozvucen sa tim.. Novi DIGITAL MIXER X32 izgleda obecavajuce ali mislim da ce i cena biti paprena.
![]() Ja koristim vec skoro 10 godina Behringer UB183FX Pro i sad je vec pri kraju pocinje da otkazuje. ![]() Bez nekog posebnog podesavanja i cackanja,dok sam skoro radio vecu svadbu i iznajmili smo dinakord 1000-2 i RCF kutije. Dvadeset minuta sam namestao zvuk i nisam uspeo da namestim. Kompletan zvuk je bio nekako mutan,sredine nigde sta god da sam uradio. Sve u svemu po meni Berindzer nije los mikser i nema tu delenja na zabavne i narodnjake,ako imas kutije spoji berindzer na njih pa vidi kako zvuci. Mnogo zavisi i od kutija pa ako se tako recu uklope moze da zvuci odlicno. Trenutno se dvoumim izmedju Yamaha MG124CX,Behringer i XENYX X2442USB ali mislim da cu da secekam jos malo dok ne stigne QX2442USB kod nas. Promijenjeno od sinisa (10.02.2012 u 12:16 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | rrahmanjinov (10.02.2012) |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Meni se čini da je ovo sakupljanje postova...
Ostaviću temu, još neko vreme, pa ako se ispostavi da jeste to što mislim da jeste sankcije slede.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|