Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 20.02.2012, 21:47   #1
vita_kg
Drugar foruma

vita_kg's Avatar

Registrovan/a dana: 09.08.2007
Mjesto: Kragujevac
Godina: 34
Downloads: 1221
Uploads: 10
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr-3000
vita_kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
vita_kg pošalji poruku preko MSN messengera vita_kg pošalji poruku preko Skype™ messengera
Frage Problem sa dirkama Yamaha psr3000

Dakle ovako... Danas sam primetio da postoji problem sa dirkama na mojoj klavijaturi. Rec je o Yamahi psr3000, a problem je sledeci:

Problem se javlja na 2 mesta, izmedju dirki Gis1 i A1, kao i izmedju dirki E2 i F2. Dakle, 2 susedne dirke, kada se pritisnu zajedno ne rade kako treba. Npr. Stisnem E2 i drzim je, i kada hocu da stisnem F2 ne pustajuci E2, F2 se ne cuje. Ako probam naopacke, da drzim F2, a E2 stisnem posle toga, E2 reaguje na najmanji dodir bez dinamike, kao da je najjace udarena.

Zanima me jel slucajno neko imao isti ili slican problem, i zbog cega bi ovaj problem mogao da se javlja. Trenutno sam sa parama presusio totalno, tako da me odlazak u bilo kakav servis veoma plasi.

Takodje me zanima, koja je mogucnost da su samo gumice propale ili jos bolje zaprljane pa da se zbog toga desava i isto tako, koliko bi moglo da bude komplikovano da sam ocistim gumice ako se problem javlja zbog prljavstine.

Molim vas napisite bilo sta sto moze na bilo koji nacin da mi pomogne.

Hvala unapred!

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije