Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mikrofoni

Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 26.01.2017, 09:35   #1
Gagi65
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 26.01.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Gagi65 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Shure GLXD vs QLXD

Pozdrav svim forumasima i jedno pitanje :

Da li je neko imao prilike da proba ova dva daljinca ? Planiram da pazarim jedan od ova dva mikrofona i interesuje me prvenstveno kvalitet zvuka i prenos . Kada kazem prenos mislim na prekide u radu. Ja sam samo na kratko probao GLXD/Beta58a I cini mi se da je ton bolji od starijih modela Shure (analognih). Da li Qlxd opravdava cenu (1200e) I sta se dobija vise za razliku u ceni od 650e u odnosu na GLXD.

Pozdrav
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Gagi65 Pokaži Post
Pozdrav svim forumasima i jedno pitanje :

Da li je neko imao prilike da proba ova dva daljinca ? Planiram da pazarim jedan od ova dva mikrofona i interesuje me prvenstveno kvalitet zvuka i prenos . Kada kazem prenos mislim na prekide u radu. Ja sam samo na kratko probao GLXD/Beta58a I cini mi se da je ton bolji od starijih modela Shure (analognih). Da li Qlxd opravdava cenu (1200e) I sta se dobija vise za razliku u ceni od 650e u odnosu na GLXD.

Pozdrav
xx

Promijenjeno od Gagi65 (26.01.2017 u 09:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Gagi65 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Gagi65 za ovaj koristan post:
nikadvisekorg (02.02.2017)
Star 02.02.2017, 12:15   #2
DefaultGM
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.10.2015
Mjesto: Gornji Milanovac
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gitara
DefaultGM ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kolega imao sam prilike da probam GLXD i nisam zadovoljan ni priblizno . Trenutno imam ULX a prosle sedmice sam probao GLXD , a i drugi pevac u orkestru koristi glxd-beta58 tako da mikrofon iskreno radi smesno . Domet je minijaturan , a srednjaci ne mogu da se kontrolisu , kako god okrenes obo pravi "telefon" . Na drugu stranu stoji da je glxd najlaksi mikrofon za pevanje koji sam probao .
QLXD je jedini prenos (tj najjeftinija verzija prenosa) koji je priblizan kablu , tako da ukoliko imas dovoljno sredstava za taj mikrofon predlozio bih da ga kupis .
P.S. QLXD i ja planiram kao sledeci .
DefaultGM je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije