|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  09.02.2006, 18:16 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 30.12.2005 Mjesto: Sl.Brod Godina: 37 
				 Downloads: 803 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova

Instrumenti: KORG PA4X Interesi: Sviranje  |  Roland E86 hitno trebam pomoć!!! 

Kolege vidite ja sam dosad radio samo sa korgovim klavijaturama. A jedan kolega svirać ima Rolanda E86 i hoće da mu ubacim ritmove i boje. Koliko sam ja skužio da se u tu klavijaturu mogu ubacivati ritmovi samo preko flopja Probao sam mu ubaciti ritmove i uspio sam ali kada se klavijatura ugasi i ponovo ukljući ritmova više nema.Moje mišljenje je da ta klavijatura drži ritmove samo na radnoj memoriji a nemože na hardu izvinite ako sam pogriješio jer se baš ne razumijem Rolandove klavijature. :oops: A za boje neznam nisam ni pokušavao jer mislim da se nemože ubaciti ili može.   Molim vas pomagajte!   | 
|   |   | 
|  09.02.2006, 18:37 | #2 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 10.03.2005 
				 Downloads: 10 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   

Svaki put kad upalis e86 moras ubacivati nove ritmove. I nikakve boje osim njegovih ne mozes koristiti.
		 | 
|   |   | 
|  09.02.2006, 21:19 | #3 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 24.11.2005 Mjesto: Novi Sad, Serbia Godina: 38 
				 Downloads: 643 Uploads: 5 Rekao HVALA: 8 

Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova

Instrumenti: Keyboard, Korg Pa3x Interesi: Kompozitor i tekstopisac  |  BIG GRESKA! 

Naravno da se mogu ubacivati farbe u rolanda E-86! A sto se tice ritmova, najbolje resenje ti je napraviti STYLE SET od 8 mogucih ritmova i imenovati ga kao "AUTOLOAD". DIsketu ne vaditi posle gasenja klavijature i pri svakom novom palenju klavijature ti ritmovi ce ti se automataski upisivati u klavijaturu! | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| e86, hitno, pomoć, roland, trebam | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |