Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software > Editori ritmova

Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.05.2009, 22:04   #1
pa1x pro elite
Vredan član društva

pa1x pro elite's Avatar

Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
pa1x pro elite befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard registracija za stv XT

nabavio sam XT , i prva dva dana mi je radio bez ikakve potrebe za registraciju a sada kad ga otvorim trebam se registrirat. nezna sta treba dalje jer traži pin2 a neznam kako do njega doci . ako netko zna neka pomogne.

ovo sam dobio kad sam se registriro.
Thank you for your registration,
You will be informed about product news.
In case you have requested a PIN2 you will receive it within (regularly) 24 hours via e-mail.
If you install a program for the first time you can use it in any case for 4 days even without entering the PIN2 (from the day of the first program run). To do so reply to the question "Legalize program now?" by "No", you will get a message showing the quantity of days remaining.
You can enter the PIN2 even after the 4 days are over.

With best regards;
Your EMC Team

nez engleski jer u školi učim samo njemački a njemački neam pojma . ako netko zna pa nek prevede ukratko sta treba uradit da se dođe di pin 2
pozz!!
pa1x pro elite je offline   Reply With Quote
Star 19.05.2009, 22:22   #2
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

prevod ....

kaze:
hvala ti sto si se registrovao!
ce da te informisemo o nasim novim programima. u slucaju da si narucio PIN2, ce ga ga dobijes u roku od 24 sati preko email. ako si ovaj program prvi put instalirao mozes ga u svakom slucaju koristiti 4 dana a pin2 ti nije potreban. (znaci od onog dana kad si program prvi put startovao/koristio)

ako hoces da koristis program i da dobijes PIN2, druckaj na "legaliziraj program sada?" - ako pretisnes na "ne" dobit ces informaciju koliko dana jos mozes da koristis ovaj program. PIN2 mozes da koristis i ako su ova 4 dana prosli.

budi pozdravljen
EMC TEAM

servus bruda! ovo je bilo prevod onako "seljacki" a mislim da sam ti sve reko sta treba da znas ...

evo ako nesto ne stima, nek se javi neko ko to moze da mu razumljivije napise i da se bolje izrazi na srpsko-hrvatski
grandia je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije