|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Za poludit! Neznam samo otkud njima pravo da tek tako idu zaplijenit opremu! Uzas! A nemozes im nista stvarno! Ako nesto pocnes mozes samo jos gore da ih razljutis! Nama su jednom prilikom upali zbog glasnoce i uslijedla je prvo pismena opomena pa su rekli ako jos jednom dodjemo bit ce vam oduzeta oprema! Mi naravno stisali sve jer bolje ne zazivati vraga! Tako su i vama mogli napisat prvo opomenu pa tek onda ako se to ne postuje zaplijenit miksetu! Neznam stvarno! U svakom slucaju nije dobro to sto se desilo! Pozdrav!
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Onda stvarno nema smisla tako sto rade. A mislim da je i ranije bila slicna tema ovde... Licno mislim da nema nista od zalbi i molbi, jedino da se ima neka opasna veza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Donator
|
![]()
Evo kako su kod nas postupili proslog vikenda u kaficu. Dosli panduri posle prijave za glasnu muziku uzeli nama i gazdi licne podatke i rekli. Stigne li jos jedna prijava za glasnu muziku ide kazna i za gazdu i za vas a da i neznate.
elem; Znaci moze kazna ili reshetke ali oprema nikako. ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ne bih da budem nepristojan, al mozda cu pre da im dam deo opreme nego da se cimam kad mi ispadne sapun na tusiranju u zatvoru...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Donator
|
![]()
Ma za takve stvari ide samo pritvor a na zatvor taman za malo odmora.
![]() Nebi dao mixer ili klavijaturu pa taman da me ukokaju na licu mesta. ![]()
![]() |
#7 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() sapun u zatvoru...... Emire, ova ti je dobra...... Hebiga, ja bih radije pretrpio i sapun, samo da ne diraju opremu.....jel kakva je kriza......ko zna kad ću opet moći da kupim sve to...... Čuo sam i ja za takve problema, što kaže Vax, interventna policija je i kod nas policija u policiji, ali opet...... Mogu da rade svašta.. a još ako nemaš račun od opreme da je legalno kupljena......onda je tek zahebancija..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
opalio bi ga mixerom po glavi
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
Znaci zlo...Sutra ujutru idem kod sudije za preksrsaje,cak smo i za to jurili vezu,da ne bih cekao sto godine... A kolko sam cuo kazna je od 5000-25000 Hiljade.Ne garantujem da necu da opalim sudiju ako nas kazni
![]()
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
Bre ljudi kako nemate jedan kalashnikov pored vas hebo ti tu vlast kad oni tako rade nezna se vise ko koga u toj zemlji , to je samo izivljavanje nista drugo , sta vise reci vec mi je dosadilo pridju ljudi smanjitese , pa sto su onda dosli , nikad nisam cuo tako nesto da uzmu miksetu , tu ljudi polude i neznase koce koga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|