|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
![]()
neslusaj ih samo izbacuj!
![]()
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Shkore nisam znao da te pale snimci
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Uh, pravo me
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() Jedna balada u kucnoj varijanti ![]() Na par mesta je vokal u blagoj distonaciji, zbog lose kontrole, ali sve u svemu nije previse. Svirao sam preko slusalica, pa se nisam najbolje cuo ![]() Aparatura: PA2XPRO i Beta87A Pozdrav
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (18.04.2012 u 13:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Hvala vam ljudi
![]() Muzika je deo mene, jednostavno ne mogu zamisliti svoj zivot bez nje. Zato se trudim da svaki dan budem sve bolji i bolji. Secate se one famozne scene "Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem", to je jedan od mojih ciljeva u zivotu ![]() @Deeda Potrudicu se da odradim to ![]() Izvinjavam se sto nisam ranije video ove komentare, bas tad sam imao frku oko skole, zavrsavanje godine, pa obaveza koliko hoces, a posle toga sam otisao na turneju, a posle toga sam i zaboravio na ovaj thread. Sent from my HTC One X using Tapatalk
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (25.07.2012 u 04:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Kolege, evo mene sa novim snimcima
![]() Za pocetak: Ritam za pesmu Licna karta (ujedno i demonstracija najnovijeg bubnja) LK2 Malo bas-kontri sa PA2 nove bas kontre Jedan forspil u stilu Smekera G Dur forspil Par Janinih forspila Jana Mix
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Svaka cast, Gojkara, razbijas, ako mi verujes!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Takoreci, hvala
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Svaka čast, prva liga, racepuješ!
![]() Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Lep izbor pesama,lepo je sto pevas i te starije pesme.Imas lepu boju glasa,zdrav glas.
Sto se tice samog snimka dosta ti je vokal iznad klavijature,znaci smanjim malo mikrofon.Za uzivo je mozda ovo i dobro kad se svira ali za snimak je glas prejak u odnosu na matricu. Ima falseva koji su plod toga sto je tesko svirati i pevati u isto vreme.bez obzira sto pesme pevas na svoj nacin trudi se da sve bude tonski tacno bez obzira da li ces neke ukrase otpevati ili ne. Sve u svemu meni se dopao ovaj tvoj demo mada nisam popio nista zestoko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|