|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo posto se spojilo sa prethodnim postom ja postavljam
dalibor_jarmina evo jedan snimak od danas poslije podne, žena redatelj ![]() http://youtu.be/v_ko89aXJ3c Dodato:
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro je to Dalibore ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Downloads: 27
Uploads: 2
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
Interesi: spavanje
![]() |
![]()
to je odlicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala vam svima...evo još jedan video od danas..ovu stvar već imam ovdje, ali samo audio, evo sad i video, ali i novi bubanj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Mario, i ja kad slušam na mobitel mi je jaka ride, ali mi je na kompu i na razglasu dobro. Gale, profesore, hvala:-)
Evo jos nesto, valjda ce uspjet sa mobitela... Sent from my LT18i using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Imam Logitech X530 i činela mi je jaka,al svejedno,ne zimam je u obzir pa je sve 5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To ti dobro radis, konkretno... medjutim ne samo da je cinela jaka vec je kompletni snimak "u crvenom" i to debelo, pa permanentno distorzira. Smanji to malo kad snimas... nije uvijek jace - bolje. Daj stereo snimke, ponavljam ovo k'o papagaj ama niko ne slusa. Ne mozes ni da zamislis koliko bi to sve sto si postavio bilo bolje kao prezentacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
ok hvala vam svima, tranzit da li govoriš za taj snimak od Divljih jagoda da je u crvenom, ili općenito? ovi snimci iz lokala sam napisao da je signal snimanja bio prejak s obzirom na to da nisam obraćao pažnju na to, nego sam tu večer snimao zbog harmonikaša pošto me zamolio da snimimo tu večer, a ovi zadnji snimci su snimani mobitelom u prostoriji 4x4 pa je moguće i da je zbog toga malo glasno (činelu sam smanjio svejedno naknadno). i da te pitam nešto u vezi tog stereo snimanja. kad režem pjesme npr. te iz lokala, ja to radim u Adobe Auditionu 3.0. reci mi da li mogu tamo onda snimak "pretvorti" u stereo ili se baš mora prilikom snimanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije yamaha, to je bubanj Premier što mi je dao jedan dobar frend, inače je ovdje isto na forumu, samo što je malo prepravljen po mom ukusu
Sent from my LT18i using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|