|
|
|
||||||
| Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
|
Hahahah! Neki Passat... ali od 2005
![]() Sve je stvar subjektivnog dozivljaja... Za PM II se slazem apsolutno...detaljnije informacije zasto, mozete naci na postovima koji su vezani za ovaj mikser!
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio doktor87 za ovaj koristan post: | Milan150 (17.04.2010) |
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
Definitivno Shure beta 58. Ja sam kupio jednog skoro za 50€. Polovnog, malo korišten. Radi kao sat. Ali ako već imaš lovu, onda je najbolje novi i gotovo.
| Sledeći član vam se zahvalio drakan za ovaj koristan post: | Milan150 (11.04.2010) |
|
|
#3 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.04.2010
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 186
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
Zicni mikrofon, Djoko...
![]() Dodato: Pardon gjoko...
Promijenjeno od Milan150 (11.04.2010 u 22:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
|
Al ste navalili na betu 58
Pa dobro ljudi, ima li u svetu neke druge marke mikrofona sem SHURE ( uz izuzetak kolege @TomyCroSound i @zeljko ) ??? Jos mu samo recite da obavezno trazi Dynacord PM I miksetu kad bude radio, da ga prati KORG aranzer i da opremu obavezno pakuju u GOLF II ![]() Prvo ga niste ni pitali ni koju muziku zeli da peva, jer u tom opsegu oko 200eur moze da kupi AKG D7 ako peva dzez... mada sumnjam da je to u pitanju. Ali da ne otezem mnogo...mladjani kolega, racunaj ovako: kupi betu58 za prvo vreme, on ce da ti pokrije dosta pocetnickih mana i gresaka u pevanju...kao sto radi i kod vec starijih pevaca. Samo nemoj da se zadovoljis tim zvukom. Mala digresija! Bilo mi je neverovatno da pevaci na GRAND FESTIVALU pevaju na BETA 58, svi do jednog! Prvo imaju svoje mikrofone (ja svoj alat uvek nosim i sa njim radim), drugo nemoguce da jedan grand ne moze da kupi 2 KSM Neuman ili neki drugi mikrofon u klasi kao recimo e965...sto smatram da ne treba da bude stvar prestiza nego kvaliteta same organizacije i zelje da se zvuk (sto je i poenta pevackog takmicenja) prenese sto vernije auditorijumu...ne mogu da mi dokazu da nisu postojali akusticki uslovi za kondenzatorski mikrofon! Elem...poslusaj samog sebe...tj idi u radnju, ponesi pare i probaj to sto ces kupiti! Sve naj
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio doktor87 za ovaj koristan post: | Milan150 (16.04.2010) |
|
|
#5 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
@ doktor87
...i šta si ti sad u stvari hteo da kažeš?
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: prigrevica
Downloads: 4
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: tyros 1 i korg le 76
Interesi: sviranje,pecanje,zurke..
![]() |
beta 58
|
|
|
|
|
#7 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Downloads: 23
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: PA800
![]() |
Dosta pevaca koristi Shure SM-58,malo je tisi mikrofon u odnosu na Betu ali lepo i meko radi.Mislim da je oko 150 evra.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 68
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
sm58
Promijenjeno od cvrca (21.09.2010 u 21:15 sati) |
|
|
|
|
#9 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.11.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 252
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg,Yamaha,Ketron
![]() |
Gatt Audio Microfoon Dynamisch
Dm- 100 je kopija shura sm 58 i kosta oko 25€ ja sam jako zadovoljn s njim |
|
|
|
|
#10 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
kopija je kopija 1000% sam siguran da nije ni malo slican Shuru jos ako kosta 25E to je sigurno mikrofoncina i po
![]() |
| Favoriti |
|
|