Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 23.03.2012, 18:49   #1
katic91
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 23.03.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
katic91 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard @AcaG600

10000 % je 64 bit. # puta sam dizao sistem 64 bit. Ocitavalo mi je 4 Gb i samo od jednom poce igrica da mi secka i kad sam pogledao system properties pojavilo mi se to u zagradi. Pomagaj mi!
katic91 je offline   Reply With Quote
Star 23.03.2012, 19:08   #2
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

uuu bre....kako je to moguce??? bavim se sa kompjuterima i znam dosta o njima, ali ovaj problem jos nisam sreo....jesi probao sa drugim ram-om?Mozda je do njega....Ili zameni mesta pa probaj....Evo ti je moja slika isto Ultimate 64bit i svih 4GB RAM.....
Highslide JS
katic91 (23.03.2012)
Star 23.03.2012, 19:52   #3
katic91
Početnik forumacije!

Standard

@AcaG600
Brate moj nosio ja komp u servis jer mi je jos pod garancijom pa ne smem sam da otvaram. Kazu da je sve uredu da nema nikakvih problema sa ramom. ne znaju ni oni sta je. mislim da mi se samo od jednom tako smanji,ne mogu da verujem. ali zar nebi trebao GTA IV da radio ok i sa tih 3.25 Gb? sta ti mislis?
Dodato:
Pozdrav prijaterlji! Meni je potrebna pomoc. Imam problem sa igricom GTA IV. Znaci sve mi je radilo normalno nekih 2-3 nedelje i od jednom mi je pocelo seckati. Medjutim kad je pocelo da mi secka u System properties mi se pojavilo RAM 4 Gb (usable 3.25) i predpostavljam da zbog toga secka. Imam Windows 7 Ultimate 64-bit. Graficku nVidia GeForce 9500GT ,procesor Pentium Dual Core E6300 @2.80 GHz. Dizao sam sistem vec par puta i nikako da mi se ponovo aktiviraju sva 4 Gb. Nosio sam komp u servis posto je jos pod garancijom i kazu da je sve uredu sa RAM-om,da ne znaju sta to moze da bude. Ako neko zna koje je resenje za to molim vas da mi sto pre odgovori. Hvala unpared.

Promijenjeno od katic91 (23.03.2012 u 20:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Star 23.03.2012, 20:24   #4
katic91
Početnik forumacije!

Standard

A zar nebi trebao GTA sa tom mojom konfiguracijom da radi dobro i sa 3,25 GB?
Dodato:
Probao sve i nista... sve vise padam u depresiju!

Promijenjeno od katic91 (23.03.2012 u 20:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Star 25.03.2012, 12:29   #5
ЂолеПФК
Ovaj baš voli da kuca

ЂолеПФК's Avatar

Registrovan/a dana: 03.02.2012
Mjesto: Leskovac
Godina: 30
Downloads: 19
Uploads: 17
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 45 puta u 45 Postova
Instrumenti: Korg PA60,Alexander Hermann
Interesi: Muzika,Partizan...
ЂолеПФК befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
ЂолеПФК pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Mozda coveku neki proces trosi dobar deo RAMa.Prijatelju pogledaj u task manageru sta se desava.Meni je isto tako kocilo,sa slicnom konfiguracijom, i onda sam provalio da se javljaju neki nepotrebni procesi pa sam ih onemogucio i onda mi je svanulo.Vidi to,ako vec nisi ;-)
ЂолеПФК je offline   Reply With Quote
Star 26.03.2012, 16:05   #6
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Procesi koji jedu memoriju ne odbijaju megabajte s glavne sume koja se da iščitati iz Control panel-All Control Panel Items-System.
Ima finih i besplatnih dijagnostičkih programa za Windowse pomoću kojih ćeš vidjeti SPD podatke s ploče i znati ćeš koliko pločica memorije uopće imaš i kolikoga su kapaciteta.
smuchac je offline   Reply With Quote
Star 08.04.2012, 20:18   #7
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E sad jedno pitanje za GTA fanatike, nadam se brzom odgovoru
Naime, instalirao sam GTA San Andreas igricu na moj mali laptop, ali posto nemam cd rom, nasao sam neku ripovanu verziju pa instalirao... Mene zanima da li se uopste na toj ripovanoj verziji moze igrati multiplayer? Skinuo sam sa onog sajta multiplayer patch, instalirao, ocitam mi sve servere, ali kad probam na neki da se konektujem startuje mi samo obicnu igru... znaci ni govora o online igranju... sve sto sam probao nije dalo rezultata... pre sam igrao multiplayer takodje bez CDa, ali nije bila ripovana igrica nego ona patch-ovana, i MP je radio bez problema... znaci, da ne duzim: da li moze da se igra na ovoj mojoj osakacenoj (ripovanoj) verziji multiplayer i ako moze, kako? Hvala unapred.
Star 08.04.2012, 23:20   #8
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne znam odgovor na pitanje, ali ako već imaš originalni disk rešenje ti može biti da napraviš image i pokrećeš ga kroz Daemon Tools.
Star 08.04.2012, 23:36   #9
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Vaxter, evo sad sam uspeo resiti... nije bio problem do igrice nego do multiplayer patch-a. Polako sam uspeo ubediti da mi otvori multiplayer, ali mi je onda izbacivao neki crash report...e za to sam potrazio na netu i nasao da moram pokrenuti patch, ali cekirati da se pokrece kroz win200/me, i evo ga sad radi super, samo je ostao jos problem sto ide jako sporo... konekcija je dobra, ali mislim da je to zbog pretrpanosti servera... Inace igram stalno na onom serveru UK adrenalin x race, tamo gde su stalno trke, to mi je najzanimljivije, ali sad koci jbg...

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije