|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.04.2010
Mjesto: Kosovo i Metohija
Downloads: 87
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa 500
Interesi: U sve volim da sam upucen
![]() |
![]()
E bravo Marco, nego ti prijatelju osim klavijature mozes da se prihvatis i za neku od ovih mladih dama, hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
odlican ton,a sto se tice slika"I tata bi shinko"
samo cepaj i klavijaturu i ostalo. gitara se ekstra cuje.mislim na pesmu Niko i neko
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
A taman sam mislio i vozaca sa mnom da povedem,ali odustajem!!
![]() udri i samo cepaj...Korg opasno radi!!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (30.03.2011 u 14:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo drugari su me sinoc usnimili na svirci dok sam se malo zezao
![]()
Marco Promijenjeno od Sejox (17.04.2011 u 12:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.08.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
radi 5+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2010
Mjesto: Vukovar
Downloads: 44
Uploads: 21
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa50sd
![]() |
![]()
Dali je to tvornički ritam ili si ga ti pravio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@tranzit
Hvala na podrsci prijatelju,svi vide da si veliki poznavalac svega vezanog za muziku i ako ne znamo ko si vidimo koliko ti je znanje!Pa izgleda da cu morati da napravim dva tri snimka kod kuce i da ih zbucim da budu studijski jbg a i imam opreme za toliko mada to ne volim,onda to nije ziva svirka jer sve odradim posebno i bez greske jbg i to je plagijat,obradio sam tudju pesmu i krsim zakon i to nije lepo ![]() @korg pa50 Ako mislis na ovaj rock ritambubanj sam iskoristio fabricki sa ritma iz Pa3 uz male dorade na 3. i 4. varijaciji!Bas gitaru sam sam radio a riff guitar sam iskopirao sa drugog ritma i takodje 3. i 4. varijaciju odradio u guitar mode-u!
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pita ti mene cini mi se vec jednom, ko sam i sta sam. Ama zar je to uopste vazno, ime i prezime je samo par skrabotina na papiru a iskljucivo je covjek sa svojim duhom, iskustvom i znanjem ono sto treba da bude interesantno, kako god se on zvao, pa makar i tranzit. Rekao sam ti i onda da je moje ime prilicno javno i znano pa ne bih sa tim da stvaram ili dobijam bilo kakve privilegije za sebe. Ovako je iskrenije i "ljudskije" a i meni interesantnije jer pojedini (pogotovo oni mladji) znaju i da me propisno napadnu i izvrijedjaju (mada do sada uvijek bez ikakve potrebe), pa to meni dodje kao dobra zabava i odmor od mog posla gdje ne mogu da skrivam indentitet. Neki dan napisa jedan momcic da ja to kad odgovaram ljudima ovdje prepisujem iz Wikipedije, pa me skoro i banovase na nekoliko dana iz samo njima znanih razloga a i napisa jedan od "mocnika" da ne pametujem previse po forumu. Vidis, to su za mene interesantne situacije i prilicna zabava. Ne uzimam ja to nikome ovdje za zlo ali im uzimam za zlo sto sigurno tako ne bi reagovali da znaju ko sam i sta sam. Ama ja uzivam, pravo da ti kazem, ovako kao tranzit. Izkritikujem, pohvalim, posavjetujem i pomognem ako mogu a kome to sto sam direktan i otvoren smeta taj definitivno ima problema sa svojim egom. Nego snimaj to pa postavi, da mogu onda konacno i tebe da izkritikujem posto cu tek tada sve da cujem kako valja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Tako je momci, sve sto ste rekli - potpisujem.
@tranzit Svaka cast.
![]() |
Favoriti |
|
|