|
|
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Downloads: 22
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dajte neki savet za IGO, ja imam Samsung Galaxy Spica i5700 sa SamDroid 2.1 eclair, sad cu flesovati na 2.2 froyo, pa recite mi dal mi treba neka nova memorija jer imam 2gb microsd, hteo sam da kupim 16gb, al zaklucio sam da mi ne treba, pa evo prilike da kupim, samo vi recite dal mi treba i kako je softver. Ja koristim gps preku google maps, i 3G, do sad mi odlicno sluzi, al ako ima nesto bolje dajte, jer u brzog vremena cu da putujem za Slovenii, pa da ne zalutam, hvala puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Jokersi, ako putuješ u Sloveniju, a nisi na njihovoj mreži, nemoj ni pod koju cijenu koristiti Google Maps. Kako Google Maps koristi internet, mogao bi nabiti debeli račun... Neka ti kolege predlože neku dobru navigaciju za Sloveniju. Kažem, ja koristim Navigon ovdje u HR i odlično me služi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Garmin je odlučio da potpuno obustavi izradu softvera za nenamenske uređaje, tako da ništa od njega.
Taj iGO na Androidu ti je, verovatno, malo postariji, kao i mape na njemu. Biće da je to problem.
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Probao sam malocas neke ulice po BG i moze da se ukuca broj kuce ali npr. probavao sam ulice u Gornjem Milanovcu i ne mogu da ukucam broj.Imam igo myway 8.4.3,kako da abdejtujem mape Srbije i Crne Gore?
Promijenjeno od Vaxter (02.04.2012 u 19:05 sati) Razlog: Izbrisan dupli |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Kaga Googlaš iGo primo android doći ćeš brzo i lako do najnovije verzije istog.
Za najnovije mape za ExYU imaj mali trik. Potraži po netu, brzo se nađe, iGo MyWay Srbija za iPhone, pa iz njega iščupaj mape. Ekipa koja ovo pakuje poprilično redovno ažurira mape, tako da su uvek najnovije verzije. Ima je na najvećem domaćem iPhone forumu.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala druze na informaciji,nasao sam neke novije mape ali opet ne mogu da ukucam broj stana u manjim gradovima,veci ok,rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
Pa čini se da u malim gradovima nisu odrađeni u mapama brojevi ulice. To i nije loše jer u BiH nisu urađeni mali gradovi nikako. U principu procedura planiranja rute ne zahtjeva broj ulice tako da i nije problem. A u malim gradovima kad nađemo ulicu uvijek mozemo da spustimo prozor i pitamo komšije gdje ovdje živi muzikant Simonović. Eno zadnja kuća lijevo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|