Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 09.03.2012, 23:08   #1
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Yu-Midi sajt je postao bolji nego ikada prije zahvaljujuci sadasnjoj administraciji na celu sa Vaxterom,a nek prica ko sta hoce protiv na jedno uvo udje a na drugo izadjeToliko povlastica nikada nije bilo kao sada i opet nekima ne pase...Npr..danas citam u temi sta trenutno slusate dvojica clanova,mada se tema nalazi u svastari,ali opet smatram da nije potrebno da se vode chatovi kao ovi.

http://www.yu-midi.org/forum/showthr...336#post209336

Postoje privatni mailovi za takvu pricu ili posebne teme al hajd nije na meni da odlucujem,vec samo kazem i opet se pogotovu ovi novi nesto bune...to je to sto mislim...pozz i samo nastavi tako druze Vaxter da radis kako si i do sada radio i bice sve super...Pozz
zeljko je offline  
Star 09.03.2012, 23:21   #2
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Mislim da bi ipak trebalo izbjegavati teme sa pitanjima o instalaciji kojekakvog ilegalnog softvera jer im nije mjesto na forumu a znamo i ako se ne varam, imali smo iskustva sa sankcijama kada je u pitanju ovakva rabota. Trenutno mi je upala u oci tema o Hypersonicu koju je jedan novajlija poslije dvije ili tri godine "izvukao iz mrtvih". Za takva pitanja, ima i drugih mjesta a i nacina da se odgovor dobije, ako se bas mora.
tranzit je offline  
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post:
momo (10.03.2012)
Star 11.03.2012, 14:50   #3
NikaAlkos5
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 07.10.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika, klavijatura
Interesi: Popravljanje harmonika, komponovanje..
NikaAlkos5 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ne bih da se ponavljam, ali skroz je glupo da se sakupi 25 postova da bi se moglo skidati iz download sekcije. pozz svima
NikaAlkos5 je offline  
Star 11.03.2012, 15:13   #4
mladenkom
Ovaj baš voli da kuca

mladenkom's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Chicago,Il
Godina: 39
Downloads: 979
Uploads: 5
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 38 puta u 36 Postova
Instrumenti: Edirol pcr500,VST instrumenti...
mladenkom befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mladenkom pošalji poruku preko Yahoo! messengera mladenkom pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

zato je i ukinuto,tako da dzaba piskaras
Star 11.03.2012, 15:57   #5
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Nije glupo i s razlogom je.
harepa50 je offline  
Star 07.05.2012, 16:12   #6
Boban
Vredan član društva

Boban's Avatar

Registrovan/a dana: 14.03.2011
Mjesto: Njemacka
Godina: 45
Downloads: 466
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4
Interesi: Klavijature,Sport,Zabava
Boban befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja sam neki dan stavio temu Korg i5s to je starija kljava i nakon dva dana su je sklonili neznam zasto,a sto se tice download za nove clanove sta mogu ja da diskutujem imam klavijaturu 15 godina stara nemam pojma ni o cemu a onda odem na download nadjem nesto hocu da skinem ne ide,onda je normalno da cu pokusati da napravim te postove sto pre ili da zovem prijatelja koji ima dosta postova da mi to skine.Pretrazivac je uzas,mislim da treba svaka serija klavijatura da ima svoju stranicu i serija,is serija,pa serija itd a globalno vidjeno pvaj forum je super poz svima

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?54f3xw
Boban je offline  
Star 07.05.2012, 19:03   #7
KKND1666
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 10.03.2011
Downloads: 197
Uploads: 10
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
KKND1666 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sve ok , samo sto je lakse dobiti na lotu nego pravo na download
KKND1666 je offline  
Star 07.05.2012, 19:50   #8
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ova tema nije tu da ze žali ko ne može da skida, već da se prijave konkretni problemi!
Za download znate i sami koje su mogućnosti, tako da ne vidim razlog za kukanje.
Što se organizacije kategorija tiče to je malo teže odraditi, jer niko nema vremena da to sve sortira posle.
Što se pretrage tiče, koristite google pretragu sajta koju imate na portalu, ako se ne snalazite sa ovom standardnom, koja je ista kao i na 90% foruma na internetu.
Star 08.05.2012, 04:42   #9
Boban
Vredan član društva

Boban's Avatar

Registrovan/a dana: 14.03.2011
Mjesto: Njemacka
Godina: 45
Downloads: 466
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4
Interesi: Klavijature,Sport,Zabava
Boban befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Vaxter,ma ne zalim se,a tema je"Sta vam smeta na forumu"ja sam rekao sta mi smeta i sad ispade da kukam.Forum je super to je bez daljnjeg,da nije ovog foruma ja ne bi znao ni gde je C ton na klavijaturi ja sve sto sam naucio mogu da zahvalim ovom forumu zato ne kukam nego bih zelio da ima malo vise reda na forumu bilo bi lakse i nama i administratorima.Poz svima
Boban je offline  
Star 18.06.2012, 22:22   #10
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Postovane kolege i koleginice,(cini mi se da ima njih par,sudeci po nicku),ja sam vec u nekoliko navrata pisao sta mi konkretno smeta na forumu,a evo i sada cu,bez obzira da li to nekoga iziritiralo,naljutilo,uvredilo(naravno u granicama pravilnika ce sve biti).
Ja nisam neki bog zna koliko stari clan,nisam ni nesto posebno aktivan,bolje reci jesam aktivan ali nisam sto bi rekli "konstruktivan",znaci od mene nema neke vajde,ali citajuci i slusajuci sve vise me nerviraju i smetaju neke stvari'
Naima,danas sam preslusao jedan demo (ja to smatram demonstracijski snimak i tako prevodim) i prijatno sam se iznenadio,pa sam se vratio unazad godinu-dve na jedan drugi i propratio ga do pre mesec-dva, i uporedio!!
I iznervirao se!!!
U prvom snimku se vidi da su momci odsvirali(odsvirali) i otpevali i to jako lepo i setno, a u drugo covek razbio sa introm i iseckanim midi fajlovima i rastura li ga rastura!!!!
Da se razumemo,nemam nista protiv namenskog ritma-dapace!!!,ali kako moze covek da toliko hvali i u nebesa dize nesto sto nikada (verujem) uzivo ne bi mogao odsvirati,sto je jos crnje covek-kolega skoro svaki post zavrsava sa""he-he".Meni to nesto znaci i govori,ali cudim se drugim kolegama koji su ovog "drugog" maltne diglin u zvesde sa "intoima" a ne vide da im se covek skoro u svakom obracanju(od ukupnog broja odgovora na demo su njegovi vlastiti) obraca na kraju sa he-he.
Da se razumemo opet kazem da nemam nost protiv introa,Boze moj i ja ga koristiv(jedva cekam)ako imam ali ne mogu shvatiti da ocigledan intro ljudi sebi pripisivaju kao svirku,pa jos nema pevaca,,kuku!
Zato ja apelujem na clanove koji prepoznaju to i slicno da odmah osude bez obzira sto su ljudi u to ulozili trud i rad,jer ja znam da za dobar intro treba i dobro zagrejati slolicu,ali onda treba da se i naglasi moj intro,onakkav kakvog sam ga ja uradio islicno,to je ipak neciji opet rad samo preuredjen!!
U celom tekstu na nikog licno nisam mislio iako su mi opet kazem dva "dema " posluzili kao osnova.
Poruka;neka ljudi uzivaju u toj magli,ali,ali,bar nemojmo mi da ih podrzavama u toj "magli"
Pozdrav svim forumasima!!!!
VUNIMRAV je offline  
Ćlan 2 Vam se zahvalio, VUNIMRAV, za koristan post:
namrgodjen (19.02.2014), nikadvisekorg (18.06.2012)
Tema zaključana

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije