|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
na mom aiwa hi-fi ima opcija karaoke i kada je ukljucim dobijem taj efekat negde bolji negde losiji odn sto je bolji disk t.j. snimak onda je i efekat bolji. E sad pustis disk ukljucis opciju karaoke pa sve to snimas na kasetu i onda ponovo digitalizujes ili spojis stub na comp pa odmah snimis u formatu koji ti treba. Sto se tice svrhe toga nevidim licno potrebu za tim ja sam se zajebavao sa tim kao klinac. I da istina je da se otanje svi ili gotovo svi instrumenti tako da je da bi bilo upotrebljivo za neki profi rad potrebno doterivanje mada za profi rad neverujem da ce iko to koristiti osim u nekim specificnim prilikama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug postoji program koji se zove VOGONE i on ti skida pojeine frekvencije sa audio faajla koje ti zelis i znaci nadje frekvenciju na kojoj je glas a to su uvek srednji tonovi samo trebaa da pogodis koji i tako utisas pevanje da se jedva cuje!Cuce se pomalo prvi glas u pozaadini ali moze da ti posluzi!Naravno uz glas skinuces i poneke instrrumente ali za nuzdu i to ce da ti odradi posao ;_)
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
VOGONE radi na principu invertovanog sterea, tako da efekat i nije bash neki, ako se dobro secam...
Ima raznih pluginova i programa koji ovo rade, ali nijedan mi nije dao zadovoljavajuci efekat... @tranzit O kom software-u govorish? Nisam naleteo ninashta shto to radi kako treba... ![]() Pricham o apsolutnoj automatizaciji. Ne da ja moram da odradim vishe od pola posla... ![]()
![]() |
#4 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
uzmes dobar aranzer ili skupis nekoliko dobrih muzicara koji znaju sta rade odsviras to sto ti treba ali NEMOJTE PEVATI NI SLUCAJNO jer ce to pokvariti ceo projekat pa cete morati od pocetka. Moj savet da se nebiste zajebali nemojte cak ni mikrofone ukljucivati. Sve to lepo snimite u nekom studiju i eto ti "audio matrica" p.s. jos jednom da ponovim NEMOJTE PEVATI NI SLUCAJNO!!! ![]() ![]() ![]() Sta ce nekome ko zna da svira da skida vokale sa audio fajlova osim ako nezna da svira A opet je bolja varijanta da nauci i da se malo pomuci ja iskreno mislim da to moze svako ko ima dovoljno volje, zelje i IQ prosecnog hommo sapiensa Promijenjeno od tesla (05.10.2007 u 13:16 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
audio, software |
|
|