|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
konacno ga izklepali hehehe mogu reci nisam se jos priviko ali je super!!! SVAKA CAST pohvale od mene!!!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Svaka cast domacine!
Stvarno ste ga sklepali ! Ma nema veze,uglavnom cestitke i samo napred !!! Ipak,ne moze bez kritike: PASSWORT ili PASSWORD ? Pozdrav od Wuka 013! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Nakon tumaranja po svom profilu i uz pomoc velikog gazde, evo i mene ....
![]() ![]() Hvala vam svima na radu i trudu koji ste ulozili da bi sajt i forum dobili ovakav izgled! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo kao sto vidim yu-midi sajt je upalio-doduse,na guranje,
![]() ![]() I taman kad sam vidio pocetnu stranu i logo na njoj,sutra ga nema.Procitao sam i navodno zasto.E moj BIG BOS,ti si previse dobar i veliki emotivac-sigurno.Ti bi da ugodis svima-ali to je ILUZIJA.Medjutim postujem tvoju ili odluku tvog tima. Jedno kratko pitanje ![]() Pozdrav za svu raju sa sajta i nadam se da ce svima biti ugodan boravak na njemu,kao sto je i meni. Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Otac nacije
|
![]() Citat:
Dobro jutro ! Evo ja sada sa svirke ! Ima razlog prijatelju nemoze se vise od 5 smajlova u jednoj poruci postaviti,limit se moze povecati ali reko da nebude previse sareno! pozz.. Miodrag
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Sada je od mene dobar dan "BIG BOS".
U redu je ono za smajlice,nego sam ja pokusao malo radi probe da vidim kako to izgleda.Nevalja ni kad je puno sareno-ispadne drecavo. Odradi li ti ikad onu svirku: "Rastajemo se mi...??? ![]() Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Ja sam ogranichio smajlice da ne bude preterano shareno, kao shto miodrag reche...
Smislio sam jednu jako dobru stvar za tutorijale, pa bih je ubacio ako se i vama svidja. Verujem da je dosta vas nekad posetilo wikipediju. Razmishljam da ubacim wikipedia engine, i da se na to postavljaju tutorijali, istorijati i ostale stvari koje bi i bilo najbolje drzati u jednoj enciklopediji. Svako bi mogao lako da dodaje nove chlanke. Sistem je jednostavan za korishcenje i pretragu. Na ovaj nachin bi mogli da napravimo jedinstvenu muzichku enciklopediju na internetu! ![]() Shta mislite? ![]()
![]() |
#8 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
@zsimonovic
O ovom sadasnjem novom izgledu sajta se pisalo na ovoj temi: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11554 Ti ukoliko zelis da ti sve bude kao sto je bilo i ranije,onda uradi sljedece: -ukucas www.yu-midi.org i otvorice ti se pocetna strana portala -kliknes na onu donju ikonu za forum(prva slijeva) i otvorice ti se isti izgled foruma kao sto je i bio -kliknes na ono gore da ides na pocetnu i pokazce ti se pocetna(kao nekad) -e sada se uloguj,i imaces sve kao sto si i imao -onda mozes ici na Bookmark i memorisati link za stranicu i uvijek na njemu otvarati -takodje i ovaj novi portal mozes otvoriti i imati kao novi prozor,ukoliko te zanimaju druge stvari Znaci forum mozes koristiti nezavisno od ostalog dijela portala. To bi trebalo biti to,ukoliko nesto nije u redu.Toliko od mene.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Moc navike je strasna stvar!
I ja sam u pocetku razgledao "novo odelo" sajta ali i dalje koristim stare postavke,cak me vremenom pocela nervirati pocetna stranica.Pokusavao sam da promenim ovu blestecu belu(svetlo sivu ili kako god) boju pozadine-mislim na forum, ali nisam uspeo pa sam odustao. I tako i dalje gledam na isti nacin "sta se radi na estradi"...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Koliko sam ja primjetio,reklama se ne rasteze i ne razvlaci,ako tockicem
na misu idete od vrha do dna i obratno. Ali,ako hocete kursorom misa sa klizacem na prozoru da idete gore-dole e onda se reklama razvuce po cijeloj stranici. Naravno,ovo se desava na novom sajtu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izgled, novi, sajta |
|
|