|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2009
Downloads: 334
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mene nerviraju ti sto pustaju midi fajlove,a glume neke velike svirace,zalosno je to da ima ljudi koji su se godinama mucili da nauce svirati i dodje sad neki levat pusta midi fajlove i uzima im posao.
Ja sam bio na jednoj svadbi gdje je lik kao "svirao" tj.pustao fajlove,ali raja se veseli i nema pojima da pusta midi fajlove. Ja mogu odmah da primjetim jesu li midi fajlovi ili ne,bas sam na toj svadbi pratio pokrete tog nazovimo sviraca,kad je u jednom momentu cak i bezz obije ruke svirao pjesmu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() A sto se tice fajlova i ja mislim da nije uredu da neko staji za klavijaturom i pusta citavo vrijeme fajlove dok ima nastup i glumi muzicara...naprotiv ako covjek je samo pjevac i pusti matricu i drzi samo mikrofon a ne glumi za kljavom da svira..onda nemam nista protiv ako pusta...Ako se tako svidja publici da je on pustio matrice na leptopu i rastura dok pjeva mogu samo da kazem svaka mu cast....poooz Promijenjeno od zeljko (22.01.2011 u 22:03 sati) |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@alenmo
daj prijatelju,postavi neki snimak sa tvojom svirkom pa da mozemo i mi malo da komentarisemo tvoje sviranje i da cujemo da li si nam ti kolega ili ne. ovde je tema jasna i nidmo mi nikakva vlast da nekom zabranjujemo na koji ce nacin da zaradjuje za hleb i napolitanke.
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
E bas to sam zaboravio jos da kazem da postave ovi kriticari neke snimke sto sviraju pa da cujemo i njih a i pjevaca da ne zaborave posto kad se svira neka pjesma i pjevac je potreban ako mozda nisu znali heheh.Tesko bih bilo narodu da takvi vode vlast i pravila o muzici..Poozz
Promijenjeno od zeljko (22.01.2011 u 22:15 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Kolega ja ne znam sto se toliko uzbudjujes ja uglavnom sve sviram i imam i namenske ritmove i matrice i kad se smorim pustim po koju matricu da mogu na miru da zapalim pljugu i popijem pice skoknem do wc i libu me stojko ko sta misli
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto puta prezvakana tema, sto puta sve receno i mora se opet...
Znaci, kolega ne nervirajte se. Ako znate radit svoj posao, a pretpostavljam po tome sto ste napisali da znate i imate podloge. Znat ce vas cijenit pravi ljudi. Sta vi imate nekom kulovu dokazivat da znate svirat, njega to uopce ne zanima. On je dosao tu da se zeza, pa malo i vas drnda, opusteno samo ![]() Citat:
![]() ![]() Ne zamjerite mi sto vam ja kao klinac pokusavam nesto reci, nije iz zle namjere, nasilje i vrijedjanje nikom nisu rijesile problem ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (22.01.2011 u 20:25 sati) |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
svaka cast kolega,u potpunosti se slazem za nalepnicu,i mene svi pitaju: 'jel to svira samo' ? i onda ja moram da objasnjavam da ne svira,da se moraju drzati harmonije,itd.svaka cast na tekstu...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
E to su i mene pitali mnogi kad dodju kod mene u stan..Da li to sad sviras ti ili sama klavijatura heheheh,i onda mu ja pokazem kad ne mjenjam akorde da se nista ne desava nikakva promjena ali on ni to ne osjeti pa mi kaze...ja ali kako onda i dalje sviraju bubnjevi sami
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cekaj Zeljko, zar kod tebe nije Ketron modul ili se nisi pohvalio da si kupio klavijaturu?
![]()
#10 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nije vazno sta ja imam sad a sta sam imao prije..najvaznije je da se mi slazemo i ne svadjamo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fajlovi uživo korg roland klavijature |
|
|