|
|
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Onda, ovi iz ULTIMATE-a lazu.
Posedujem Spider PRO i SPIDER obican, i merio sam ih. Tacno koliko pise u specifikacijama, toliko ima kilograma ![]() Pro - 9.7kg Obican - 9.2kg A nije mi nimalo logicno da proizvodjaci povecavaju tezinu svog proizvoda, logicnije je da je smanjuju ![]() Btw, pogresio sam u prethodnom postu, nije 0.9 nego 1.1, znaci zaokruzeno na 1kg.
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (01.02.2011 u 20:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Spajder i nije tema,kao ni APEX AX90,tako da... Meni ni jedan ni drugi stalak ne ulivaju poverenje po pitanju stabilnosti...mislim da je nestabilan "prema napred",malo mi je rizicno kad gost prilazi da naruci pesmu pa drmne u klavijaturu...takav je nas posao,pa moramo da mislimo na sve moguce momente. Nogice "leze" na podu i sigurno zahtevaju ravnu podlogu,to je problem br 2,"ruke" mi deluju tanke,nema granicnik da klavijatura ne sklizne,a nisu bas jeftini. Po nekim specifikacijama nisam ustanovio konkretnu razliku osim u ceni izmedju jednog i drugog. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nema graničnik, to se i meni nije svidelo kada sam ga uzimao, ali su nosači presvučeni nekom gumom sa gornje strane tako da klizanja nema ni malo, a dobra stvar je što nema ni grebanja klavijature. Nemam iskustva sa Spider-om da bih direktno poredio stabilnost, ali je daleko čvršći i stabilniji od Proel-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
@vule
ne moze da sklizne,jer je sa gornje strane neka vrsta gume,kao sto je danijel rekao,a sto se tice stabilnosti,tu nema price,odlican,bar sa moje strane. zanima me u vezi ovog ,,Meni ni jedan ni drugi stalak ne ulivaju poverenje po pitanju stabilnosti,, da li je to iz licnog iskustva ili iz carsijske price navedeno? hvala ps samo da dodam, nosivost po jednom paru drzaca na ax48 modelu je 56.8kg, stalak je od aluminijuma i celika Promijenjeno od aleksandar031 (13.02.2011 u 19:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Nema te sile koja ce da me natera da dam 300e za stalak...
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ima, ima, evo već večeras kada bih dobio glavnu premiju na državnoj lutriji kupio bih već sutra oba...
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo burli tako je, i ja neznam sta bih kupio kada bih imao para za izivljavanje, jedino sto znam da bi ovo na cemu radim poklonio nekom muceniku, tj. talentu bez novca za tezgaroski start, ali definitivno bi apex ax90 uzeo. i to vise komada sto kaze burli!
Uglavnom mi sto sviramo, i imamo opremu, mozda smo i za ludnicu, jer samo nam stalak vredi kao nekim pevacima mikrofon, koji i stave pod misku, i drze predavanje pre i posle tezge o tome sta je muzika! Promijenjeno od pedjajazz (15.02.2011 u 02:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|