|
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jebo majku svoju i taj USER 2 a nekad i 3. Ja sam davno kod sebe imo to sranje na 3! % puta sam ucitavo RES!!! Ma nema Boga da ga primi. Htio sam ga kroz prozor bacit. I naumpadne mi ERASE i izbriso sam sve u PM dok nisam naletio na to. I onda je OK bilo.Dakle mora da pali. A ko je to napravio nabiem ga ja kvalitetno dzonom u celo!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
koj problem tale kazi poprecizno i ti li go imas istiot problem so user 2 ili?? kazi pa da probame nesto da pomogneme
pozdrav
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Zoki jas go nemam toj problem ama eden prijatel go ima i ne mozeme nikako da go otstranime
Veke nekoe vreme se diskutira za user 2 a nikoj da kaze kako e pravilno znaci sega ke probame prvo so earse a posle so bekap. Jas imav probano ama ne gi vnesuvav bekapite direkno na disketa tuku kopirani od disketata gi stavav vo sajzerot ali nema vrska vazno sega mislam deka razbrav i ke probam ako uspeam ke vi pisam povtorno javi mi se na msn da pisime zoki Pozdrav
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2006
Downloads: 941
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Trajce
Za PA80 Da napravis reset ti treba bilo koji OS. Iskljuci go sajzerot istavi disketa so OS. Pred da go uklucis drzi na Fade in/out. i go vklucuvas sajzerot. Ako prasa za noviot OS ne pritiskaj na Enter negoli pak na Fade in/out. Taka se resetira na pocetok ikoga ke zavrsi ke bide prazen bez stilovi i bez boi. Togas moras da imas za toj OS i system restore mislam deka se 5 flopi i mu pravis Full resurse restore i gotovo. Toa e procedurata za kompleten reset.Znaci najprvo nabavi si OS i system resurse za istiot na flopi i togas pocni so rabota. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2007
Downloads: 159
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moj korg ima pa50 ima OS od pa80,da li to znaci da mogu koristiti style od pa80?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
PA MOZES I OVAKO DA KORISTIS STAJLOVE OD PA 80
A STO IMAS OS OD pa 80 TO TI NISTA NEPOMAZE NESTO PRETERANO POZDRAV
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2007
Downloads: 159
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
nesto sam za....bao na kavijaturi sad vise nemam OS od pa80 nego sam ga vratio na fabricno stanje pa50,gde sad da nadjem ponovo taj OS koji mi je bio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2korg, pa80, problem, user |
|
|