|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
@zsinkovity - Probaj neki Yamaha mikser, dopasce ti se ako vec volis Yamaha zvuk.
@pedjajazz Mislim da A&H koristi Digitech FX procesor, nema svoj. Ako si koristio/koristis Soundcraft/Allenheath miksere novije generacije, ne mislis li da je 100Hz previse visoko za RUMBLE filter, i da je 3.5KHz u parametarskim malo ? Kod vecine je to 75/80Hz...A parametarski do 5KHz. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
100 Hz jeste previse,ali moj efx8 jedini je mikser bez lowcuta iz soundcrafta, i ima jedan aux,...Ja ionako nebi koristio taj low cut, jer isece bukvalno sve pogotovu na vokalima,... jedino na klavijaturi mozda ponekad, mada sam sada sredio sve ritmove i nema sanse da zabruji, a i brate smanjim mu bas ako treba i kraj,..Meni bi najvise odgovaralo kada bi ga stavili na mikserima da sece ispod 68Hz,... to bi bilo to,...
A za para eq,... pet je previse takodje,.. jedino ako hoces da radis na srednjaka,.. pa kada si molim te reci mi stavio na 5khz potenciometar, i sta si na donjem uradio, isao u minus ili plus,... Jedino ako hoces bez srednjih da radis, da bude metalize sve,..... A za Allen sta znam, sumnjam da je digitech procesor, jer on pripada Harman korporacij,i gde je soundcraft, jbl, lexicon, akg,... tu nema allena,... mozda u starijim mikserima je bio digi,... Promijenjeno od pedjajazz (17.02.2011 u 00:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|