|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Sreća da to neće funkcionisati samo tako,dok ne dodje klavijatura do mene,hahahaha...ja ih radim na 96mb i ja sam to reko svima da je caka da se skine EXB rom prosirenje i da se prepravlja na RAM i menjaju se 4 čipa a ne dva ali ima jos tu druge stvari nije samo to...trajna je garancija na taj rad. Pozdrav!
Dodato: ma traži on i više sada...hahahahaha
Prosiravanje RAM-a i servisiranje muzickih instrumenata Promijenjeno od Sasa82 (07.10.2012 u 16:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kakva je to sreca i za koga... za tebe... za njega sigurno nije. Ti mu sad dodjes kao nekakav Deda Mraz koji donosi (sebi) srecu. Cim dodjem do prvog PA1X napravicu detaljni tutorijal za prosirenje na 96 MB jer bez njega ne ide posto treba to sve slikati, da ne bi doslo do greske prilikom ugradnje. Uzgred, to sve ide vrlo lako i brzo, nikakva mudrost i filozofija, kako bi to oni koji uzimaju veliki novac na to, da prikazu. Skrate te za 250 eura za manje od pola sata posla. Stvarno je velika sreca.
Promijenjeno od tranzit (08.10.2012 u 11:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
@tranzit ... Da znam da ne zivis puno daleko od mene i da nije druga drzava dao bi ti ja svoj 1xPRO bez ikakvih problema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahaha... vjerujem Dino, vjerujem. Nadam se da ce mi doci neki pod ruke, mada ih je sve manje u opticaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato: I mene interesuje ram prosirenje za pa1x. o ovome se prica vec godinama i cak sam kontaktirao coveka servisera za klavijature. i on je cuo za to ,ali nema nikakve potvrde o tome. moje pitanje je ,jer moze da se nabubji na 65mb.a ili vise. pa na koji nacin to moze ili ko to radi.200 eura je bas mnogo ako je postupak jednostavan. ako nesto mora da se prerabjuje onda i nije mnogo. da nebi tema isla iz pocetka, interesuje me od onih sto to imaju,sta su uradili ili ko vec to radi. Pozdrav svima. Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od gogilo.cacanin (29.09.2012 u 10:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
![]() |
![]()
Najverovatnije treba da se edituje OS od klavijature, jer ogranicenje je u software.
Sent from my LT18i using Tapatalk
![]() |
#7 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Nije tačno, čime to da se edituje sw od klavijature? To ko uradi a da nema veze s korgom garant može odmah da se nada poslu kod njih....
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Izgleda da od ovoga nema ništa, prosto je nemoguće da niko ništa konkretno ne zna o toj prepravci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
čovek ti je objasnio kakve su karakteristike klavijature, a to kako će da zvuči zavisi isključivo od onoga ko rukuje s njom.
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | brajo456 (10.11.2012) |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ako neko nesto kaze zar moram bas slijepo vjerovati da je tako,ja bi volio da je tako,jer cu to odma nabavit,ali moram to poslusat isprobat pa onda vjerovat,ne moze neko znat izvuc sto mu treba iz jedne klavijature a ne znat iz druge,pogotovo tako slicne,ili zna ili ne zna
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|