|
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
poslaću ti na pm, da ne ispadne da ga reklamiramo, jer ne zaslužuje ako nije platio reklamu
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
evo i mene zanima,isprobao sam sve pa aranzere i solo mi ne pase nikako,i na kraju nosim na svirke pa800 i triton rack,a ponekad i extreme,ali ovo da pa1x dva puta bolje zvuci od tritona,to me pravo zanima,najlakse bi mi bilo sve rasprodat i kupit stari pa1x,al to meni nesto ne stima,bas bi volio da me neko uvjeri,volio bih na svirku sa jednom klavijaturom,ali jos ju nisam nasao,eto ja bi rado dao nekom 250 eura da mi to zavrsi sa ramom ako tako zvuci klavijatura kako rece tranzit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato: Pre par dana sam se cuo sa ovim iz okoline leskovca.220 eura trazi.za mene se isplati investicija.navodno on garantuje za njegov rad.ali jedini moj problem je ,da je daleko od mene ,i on kaze da klavijatura mora 3 dana da bude kod njega. Zar stvarno ima toliko posla? Bar da je jedan dan. odnesem ,setam se po gradu,uvece dodjem uzmem klavijaturu i picim kuci. Ali 3 dana???? imali toliko posla???? Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od gogilo.cacanin (02.11.2012 u 09:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
i mene to jako interesira, da tranzit nije tako daleko dao bi mu mog
![]() zanima me jeli se taj isti postupak moze primjenit i na triton classic posto i on ima EXB slotove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |