|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Vrlo brzo ce da I crackuju aplikaciju tako da se ne sekiram....ako nije skupa kupicu je naravno jer volim da imam legalnu aplikaciju koju cesto koristim.
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zoric za ovaj koristan post: | Vex (18.03.2014) |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Kako ste resili problem low cut-a kod vokalista ? (ako ste ga resili)
![]() Dodato: Evo i resenja, kopirao sam iz user manual-a. There are 3 bands of control: • Low band shelving • All band fully parametric peak/dip control • High band shelving The 2 “Shelving” EQs boost or cut all frequencies below or above the the frequencies set by the Low and High controls respec- tively. These are most like the common Bass and Treble controls on a stereo system. The “Parametric” EQ boosts or cuts the frequencies within a selected band that is defined by a center frequency (lower Mid knob) and a width control (center Mid knob). For vocals, the gain of a narrow parametric band is typically reduced to over- come room or voice resonances and smooth the sound although experienced users may boost a band felt to be missing in a par- ticular voice as well. The 3 Gain (upper) controls allow +/-12 dB of adjustment. The 3 Frequency (lower) controls range from 20 Hz to 20 kHz. Low Gain Boosts or cuts the range of frequencies below the frequency set by the Low Frequency control. Low Frequency Allows you to define the frequency range for the low shelf by choosing the highest frequency below which boosting or cutting is possible.
![]() Promijenjeno od milepsr (03.04.2014 u 20:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pusten novi OS 1.63 u pogon
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.04.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mislim da Korg nema puno sluha za svoje kupce . Taj OS novi je u najmanju ruku mogao doneti takve promene da pa3x postane pa4x ... ali oni to ne zele nije im u interesu zato ce da nas mame i oklempave sa pa4x. Sramota drugovi iz Korga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Ima li izmena nekih bitnijih?
Sent from Galaxy S4 using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Za vezbu je ok, za podesavanje nije baš 100%, dosta laze pogotovo u niskim frekvencijama (bar meni tako deluje u odnosu na Yamaha SH7)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Bilo je da se kupi po ceni od 45 000 dinara! Za te pare kupi profi studijske slusalice ili bolje studijske monitore i nemas brige.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio velja87 za ovaj koristan post: | mrkocha (05.10.2014) |
![]() |
#9 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Zdravo!!
Zanima me kako podesavate "manual bas"? Da li je moguce da se jedna boja odredi da uvek bude za rucni bas, tj. da ne bude uvek onaj koji je u samom ritmu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pa ako neces da koristis manual bass iz ritma ,jedino imas opciju da napravis STS postavku da ti bass bude na LOWER,i onda pogasis chord recognition i da koristis tako... Moze i bass u ritmu da se menja,ali po varijacijama,ali onda moras tako i ritam da sredis u style record i original style sounds da ti bude upaljen .
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | sale_band (07.10.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|