|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Molim vas da se tema ne zakljucava.
Kao sto Laser napisao mozda ima nekih cinjenica da i ne bude oficijalno ovo sve jos ali ja bih volio da diskutiramo oko ova klavijatura dobro je da se vidi i ko sta ocekuje od 3x nekome smeta mu tvrda dirka nekom manje oktava ... Uostalom na Ytubu ima oficijalnih italijanski linkova gde je prezentiran klav i vise opcija kao gitar mode..harmonajzer...ambient kit... pa ako 3x oficijalno ne postoji onda eto spored ovih videa mozemo nesto reci o tome ovako bar na prvi pogled. Naravno sve to bez suvisnih komentara Promijenjeno od No.1 (24.02.2011 u 21:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2008
Downloads: 524
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
mislim da izlazi za mjesec dana, i da ce u njemackoj biti nesto oko 3000 e ... mada ne vidim svrhu kupiti pa3 i ubaciti pa 2 u njega i sl ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Downloads: 325
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozz,pricao sam sa covekom iz skymusic-a beograd vezano za pa3 i rekao mi je da ce se pojaviti u srbiji za 2 meseca od prilike,cena 3200-3500e,nezna se jos...pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Vi korgovci bar imate o cemu raspravljati, da li se isplati preci na novi model ili ne itd. Po jednostavnoj logici ako su prethodni modeli bili vrhunski nema razloga da i novi ne budu jos (malo) bolji, velikih i revolucionarnih skokova nece biti jer svi kuhaju sa (toplom) vodom i tu je tesko uciniti nesto narocito, zanemarimo Ketrone i Wingse & co. Problem je sto se mnogi stide svirati na necem starom i onda idu u update, ali svakom svoje.
Jedna bitna inovacija za sviranje uzivo na pa3 je chord sequencer, nesto sto je Roland imao prije sto godina ali se neki genijalac sjetio da tu mogucnost izbaci. Korg ima para da napravi pravu stvar, jos trose zaradu od M1 i I3, oslobodili se Yamahe i ne vidim razlog da se sugaju tamo po nekim zemljama, dobro oni imaju razloga ali ... ![]() Ako novi Pa budu radili u Italiji - skidam kapu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.08.2008
Downloads: 242
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Extra klavijatura, nadam se da ce korg nesto bitnije promeniti u odnosu na pa2x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Downloads: 236
![]() |
![]()
Nadam se da neće lampice rikavat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@Veliki malimuzicar
Snimi to direktno u neki audio sekvencer ili audio editor program pa onda postavi. Ovako nosta se od tog kvaliteta PA3X ne cuje, sem tvoje odlicne svirke jer taj mikrofon sa kamere nije za tog posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2010
Mjesto: Makedonija
Downloads: 37
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: M3
![]() |
![]()
Kolege ova klavijatura stigla je u MK i cena je 3200eura sto mislim da je previse so ogled na to koliko svi zaradjujemo od muzici
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Takav program sam video samo na CSI Las Vegas radi 102% extra
![]() |
![]() |
![]() |