|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nemam ja nista protiv i da ti je ceo svemir a ja samo komentarisem zbog ljudi koji nisu edukovani dovoljno da znaju sta je Bit-rate,sta su Hz i koja je razlika u zvuku kod istih,sta su oscilatori,za sta sluze efekti i koliko su oni vazan faktor u finalnom izlazu i sve ostalo o cemu smo pricali a ti slobodno uzivaj u voznji svog "svemirskog broda" niko ti ne brani ali ne pljuj neosnovano druge svemirske eskadrile jer cu se uvek ukljuciti da te demantujem!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]()
I ti uzivaj u svojoj svemirskoj letilici Bitrate,HZ i oscilatorima i edukuj ljude koji neznaju-ja znam sta znaci sve to sto si pomenuo i upravu si na nekim spravama se to cuje takoreci vidi,ali na Korgu pa3x ja to ne cujem!??Imam drugare koji sviraju Korg pa1,pa2 ili pa800 kojima ne pada na pamet da menjaju klavijaturu za pa3x jer kako kazu cista je prevara i nista narocito se ne dobija sa njom a tolike pare treba doplatiti.To oni kazu ne ja posto ja Korga ne sviram sto ne znaci da necu kad bude kako valja.A ti me demunatuj slobodno zato ovaj forum i sluzi ali sa argumentima.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa ja ti rekoh ajde dovedi ih sve pa da se opkladimo u aranzere koje sviramo?Bas zato sto ne znaju sta je bit rate,sto kupuju setove koje ti ovde reklamiras i slicno sve im zvuci isto pa tako i komentarisu . . . Samo izvolite
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|