|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Pošto u narednom periodu nemam namjeru nastupati sa klavijaturom(sviram gitaru u akustičnoj ekipi i ubijamo se od posla),prodao sam Korg PA 2 X pro,a da baš ne budem bez klavijature,nisam navikao.Kupio sam povoljno Gem WK 8 SE i malo je reći da sam oduševljen zvukom(ja,koji sam imao Tyrose 2 i 3,Korg PA 1 x pro,PA 2 x i mnoge druge).Mada još nisam nabavio RAM 2 x 16 MB,koliko je dogradivo,upisao sam 8 MB semplova,koliko ima fabričke RAM memorije,znači može imati ukupno 40 MB RAM,s tim da za fabričku RAM memoriju postoji memorijska baterija i ostaju upisani i kad je klavijatura ugašena.Samo mogu potvrditi da semplovi izlaze najljepše u odnosu na sve moje dosadašnje aranžere.U fazi sam nabavke RAM memorije i sređivanja klavijature,uskoro ću se javiti sa novim utiscima i,naravno demo snimcima sa GEM WK 8.Možda je ovo trebalo staviti u temu˝Hajde da se hvalimo˝,ali može i ovdje.Pozdrav svima i svako dobro!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (23.06.2012) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Moze li neko detaljno da mi napise imam semplove u krz formatu kako da ih ubacim na wk6? hitno ,izvinite ako sam promasio temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Evo jedan kolega koji ima vremena na pretek pa seo da sredjuje gema
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam ja Gem wk 8 se ,,,,8mb rama moze se nadogradit kako kazu ljudi .. ima hdd .. u njemu samo baterija je prazna za vokoder mik je radio i pise da baterija ne radi ali to je 10⏠popravka meni se to neda nemam vremena i taj ram ,,,,, ubacivo sam neke ritmove i boje znaci semplovi extra zvuce kidaju....ako hocete ubacite sidzi set meni se to iskreno neda imam korga pa 80 sa njime radim i sve znaci
Cijenim je 450⏠nije zadnja cijena ljudi su rekli 500-600⏠ja dajem i manje tako da jer manje rama ima ali ram je jeftin ....iz Slovenije sam Ljubljana saljem postom .....ko je zainteresovan broj xxxxxxxxxxxxx ili gmail... xxxxxxxxxxxxxxxxx Promijenjeno od casper (28.11.2016 u 13:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 17
Uploads: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa50 i tr
![]() |
![]()
Imao sam priliku da sviram na njoj i sasvim sam iznenadjen kako dobro svuci a nije toliko zastupljena kod nas!ona cita sasvim normalno ritmove sa va-serije i g-serije!uz to i njeni fabricki ritmovi odlicni su za nase zabavnjake-sve ima,bitovi odkidaju...vredi svake pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
Za GEM klavijature oduvek se znalo da daju masan zvuk i da su im specijalnost orientalni zvuci i ritmovi. Na youtubu mozhes se uveriti i da GEM WK8 odlicno izlazi na razglas.
Proizvodjac je italijanska kompanija General Music (ako trazis na netu). GEM WK8 ima mnogo toga - vec pomenuti sempler do 40 MB, 32 kanalni sekvencer, vokoder (4 glasni), mogucnost za ugradnju hard diska, 25W zvucnici itd. Kod nas ide cena od 500 do 600 evra ... mislim da za ovu cenu vredi za svaku paru. Promijenjeno od Alek21 (12.05.2011 u 08:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.10.2011
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
po meni to je nejbolja klavjatura za zvuk semplova imao sam jedan takav sa sidzi setom. Ja sam iz pirota tako da se dobro poznajem sa sidzijem i pravo da vam kazem da na tu klavjaturu semplovi izlaze najrealnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
u pravu si.evo ja i na korgu tr.koliko god ga sredjivao na mixetu ama nije isti zvuk.dok na wk8 parametri sve na nuli i cuje se baba roga.pa cak i na samim njegovim zvucnicima ono kad izadje prosto dobijes volju za sviranjem.ma ne menjam ga za ovaj milenijum ni za jednu drugu.jel nema tu vise sta da se dodaje.mozda jos neka mala sitnica oko memorije i te sitnice.sto je na gem vec uradjeno odavno evo gledam tek sad nesto dodaju na ovaj pa3x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.06.2012
Mjesto: vranje / srbija
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijatura
![]() |
![]()
ima odlicne ritmove, boje nisu lose, bila bi dobra kombinacija da je koristis sa nekom solo klavijaturom..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Vidiš druže,upravo semplovi izlaze ljepše u odnosu na mnoge solo klavijature.Poslušaj malo na youtube.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|