|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jos bi ti preporucio da uradis optimizaciju operativnog sustava za audio kad instaliras xp. To smo radili ja i Vax na masini koja je namijenjena za buduce svrhe za ovaj sajt. Isto tako mogao bi instalirati i Windows XP SP3 Lite koji vec dodje obogaljen i do jaja je za audio, mada je bolja prva varijanta samo sa optimizacijom. Znaci, iskljucis sve servise i pomocne programe koji smetaju, koji ne rade nikakav posao i ne sluze nikakvoj svrsi sem smetnji i onda tek ima da ti radi ko zmaj
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@simke: Znam kolega i sigurno cu skinuti forspil tacno posto mi se jako svidja pesma, ali sam ovo na brzinu odsvirao, kako mi je na prvu uslo u usi.
@dell: verovatno cu stavljati xp sa sp2 posto imam taj windows kuci, samo moram sacekati bar vikend kada budem imao malo vise vremena. U medjuvremenu evo jos malo eksperimentisanja JuVe bubanj semplovan, gajde semplovane, a ostatak sa yamahe, mrzelo me da menjam sve elemente ritma semplovima i da redjam sve po kanalima, jos uvek je vsampler u pitanju, za vikend ubacujem kontakt 3, FM8 i forte ima sve da se pusi. Evo mali primer kako to sada izgleda:
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
super Boki,lepo si skockao to,svidja mi se to sa laptopom.kako se ponasa sve to na sedmici,meni laptop sa xp riknuo,sad sam uzeo novu toshibu sa windows 7 pa ne znam kako ce sve to da funkcionise
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]()
hvala Mladjo na comment, snimao sam mobilnim, da vidis kako zvuci uzivo, razbija... Ovo je sve radjeno na sedmici, i nema nikakvih problema, mada bi hteo prebaciti na XP sp2 da bi bio jos rastereceniji, ali o tom potom. E sad, ne znam kako ce se ponasati drugi soft sempleri, ali mislim da nece biti problema, ako je vsampler poteralo trebalo bi i ostale. Ne znam da li sam ti slao ovaj JuVe drum kit, to bi i ti mogao iskoristiti na OMB, pa se javi ako te bude interesovalo. Pozzz
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2010
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
nije lose,samo naprijed....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.12.2011
Downloads: 33
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
yamahapassion....SVAKA TI CAST...vidim da si dobar covek pre svega,da imas strpljenja za sve...postavljas stalno korisne stvari.od tebe covek moze dosta da nauci...ja sam pre par dana kupio s700...zadovoljan sam za sad...imam nekih malih problema...ne mogu da downloadujem stvari koje postavljas...trazi mi neki zip...neam pojma...i interesuje me jel dajes neke privatne casove,neke fore da mi pokazes i slicno...sve najbolje ti zelim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
tek sad vidjo ove zadnje nove snimke...sve super kao i uvijek i meni se svidja kako sviras i kako si namjestio yamahu...svaka cast..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
Filipe druze, ja i zaboravio da imam demo snimke
![]() ![]() @zeljko jarane, samo nek si se ti nama vratio, hvala za komentare, a moramo ono sto smo se davno dogovorili realizovati do kraja ![]() zivi mi i debeli bili!!!
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Druze ja sam bio tu i pratio sam desavanja i kad nisam bio tu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
![]() |
![]()
Evo na brzinu da postavim jedan snimak nove rumbe koju sam odavde skinuo, a koju je postavio kolega vita-kg kojem se zahvaljujem posto je rumba stvarno super i moze da se iskoristi u dosta pesama.
![]() |
Favoriti |
|
|