|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sad sam probao, na mojoj PSR3000 ne radi. Vidi ih klavijatura ali ne moze da ih ucita, iako je ekstenzija "sty", kao i kod drugih stylova.
Nista, ostaje da cekamo novi STW koji ce da podrzava ove stylove. Promijenjeno od caka012 (26.12.2011 u 22:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Tyros3 ih cita,ali kakva vajda!
Ne zvuce nikako dobro,bez originalnih zvukova i drum kita koji je namjenjen samo za A2000! Vlasnici Tyrosaaa (Ukljucujuci i mene) ce se morati dobro namuciti da to zvuci kako treba,naravno ako zele da imaju ove stvari. Mnogo lakse bi bilo da Yamaha jednostavno izbaci ove stvari na trziste za Tyros-e! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
E,da su oni izbacili ovo za Tyros-e ne bi izbacili nove klavijature,a to im je ipak bio prioritet u poslovnoj politici.Razmisljao sam da pazarim Psr A2000 ali ogranicenost na jedno od ovih prosirenja me odvratila od toga..steta,jer je sound bas po mom ukusu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]() Citat:
Meni to zvuči upotrebljivo i ovako kakvo je,a u style creatoru u Tyrosu 3 se može preurediti da zvuči ubitačno. Svaka čast Yamahi koja je prva napravila nešto ozbiljno u software-u za naše tržište.Bilo je pokušaja i ranije od strane Rolanda(GW 8,EXR E 2),ali je to u odnosu na ovo zvuči smiješno.Naravno,ovim ne želim da potcjenim Roland,posebno GW 8 koji sam imao.Mislio sam na fabričku ponudu naših ritmova,bez šminkanja.Pozdrav! Naravno,ovo je samo 10 ritmova iz našeg podneblja,ima ih još iz Grčke,Bugarske,Makedonije,Turske...,koji su takođe vrlo iskoristivi. Promijenjeno od makso68 (09.01.2012 u 13:24 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|