|
|
Efekti Izmenite stari, mnoton, zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
A jesam se ismijao sad.Prijatelju Marjane kod tebe svaka druga recenica "Dakle"Pa na jednom mjestu pises.."j...e zvucnike itd...Koliko ja znam tako se ne izrazava pravi strucnjak..Po meni Transitovo pisanje i objasnjenja su puno razumljivija i preciznija i ne oslanja se na rad drugih nego iznosi u svakom od svojih postova svoje vlastito iskustvo i znanje sto mnogo cijenim ja a mislim i ostale kolege...Izvinjavam se administraciji sto se mijesam ali morao sam da kazem svoje misljenje...Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@MarjanMilosevic
Kao sto sam i predpostavljao na osnovu dosadasnjih tvojih postova, ti jednostavno ne poznajes ni osnovne uredjaje, niti njihovu namjenu a isto vazi i za audio tehniku u cjelosti, a zelis da diskutujes o vrlo ozbiljnoj temi i pojmu kao sto je leveler. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ovo si odlicno napisao ali... podji prvo od sebe, tu ima dosta da se radi i prestani konacno da dezinformises ove ljude poluznanjem koje i jeste najopasnija i najstetnija pojava na jednom javnom mjestu kao sto je ovaj forum i to ne samo u audio tehnici. Promijenjeno od tranzit (26.12.2011 u 20:08 sati) |
|||||||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | zeljko (26.12.2011) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Prvo i osnovno ja sam iz Makedonije i pored toga sto nosim prezime Milosevic meni srpsko-hrvatski jezik nije maternji jezik.
Da vidim kako bi sve ovo objasnili na Makedonskom jeziku. Nemam namere dalje da polemisem i objasnjavam. Uzaludno je. Nekome ko stvarno neshvata sta znaci razlika od 3 db i kaze da je headroom neiskoristen prostor koji treba posto poto ubiti nemam sta da objasnjavam. Ja stavljam tacku na ovu temu ne zato sto je nerazumem nego zato sto je VI ne razumete. Mozda sam ja tvrdoglav i sve to ali evo izvolite po internetu, to je odlicna stvar za nauciti sta i kako. Pa vi vidite sami. Nemora ja nista da vam pricam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Marjane to je tipicni zavrsetak price kad se neko demontira. I na makedonskom jeziku je Exiter "Exiter", Expander "Expander", Headroom "Headroom", MP3 "MP3" ali je i na makednoskom jeziku isto tako tesko priznati zabludu kao i na bilo kojem drugom a i isto tako lako pripisati drugom, svoje nepoznavanje materije. Naravno da je sa tobom prica o ovome zavrsena a nastavice se korisnim postovima kolega sa "terena" koji su jedina mjerodavna referenca i pouka ostalima.
Promijenjeno od tranzit (26.12.2011 u 21:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|