|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
Cesar-Guzmanov demo meni zvuci jako slicno kao njegovi snimci sa GW-8,nije to nista spektakularno sto do sada nismo culi od njega.
Mi na ovim snimcima i ne mozemo da cujemo da li je poboljsano nesto sto se tice aranzerskog dela klavijature.Kao i uvek snimci koji su postavljeni do sada ne mogu da nam daju pravu sliku sta sve moze da se uradi sa ovom klavijaturom. Ni Rolandov tim se nije proslavio sto se tice odradjivanja i sredjivanja aranzerskog dela klavijature. Jedino sto sam cuo je sempl harmonike koji mi se jako dopao mada ni za to nisam siguran da nije napravljen od dva sempla u kombinaciji na dva uppera. @daca91 BK-5 je daleko od igracke za decu,veruj mi na rec. Verovatno ces promeniti misljenje o ovoj klavijaturi kad dodje u ruke majstor Bobana010 a bogami i verovatno i u moje ruke kad mi postavimo demo snimke sa dobro odradjenim stylovima za ovu spravu.
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Bolji su cini mi se tasteri npr za FILL i tako....Nego nema TOUCH opet izgleda ili mi se samo cini???
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova
![]() |
Ako si mislio na ONE TOUCH,ima i to cetiri po ritmu,uostalom kao i kod BK7m.
Slobodno procitaj specifikacije za BK5,nista ne boli.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Nisi me razumeo "bobane010"....Citaj i ti malo moj post.....Rekao sam TOUCH,ali nisam mislio na ONE TOUCH,nego ekran na TOUCH....Razumes sad?Kao npr. sto imaju PA500,PA800,PA1X,PA2X,PA3X,.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
Eh da mi je
nema sta sve pohvale
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
sve je dobro sto je novo,kad je staro vise nije u interesu,ali sto je i bolje bolje je,i zene su dobre dok su mladje....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 51
Downloads: 430
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 214 puta u 144 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
Jedna rumba na Bk5:
http://soundcloud.com/deja-morison/roland-bk5-rumba |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
Dejo,jel ovo editovana rumba i editovane boje ili si koristio fabricke boje i stylove?
|
|
|
#9 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.11.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
vidim da se svašta komentariše za BK5. Ja lično nevolim komentarisati stvari koje nisam probao a vidim da nas ima različitih. Ja sam vlasnik jednog BK5 i mogu vam reći da jedinu zamjerku vidim u dizajnu a sve ostalo je EXTRA, čak ima dosta stvari koje nemaju ni strojevi koji su po 1000-1500 eura.
Dodato: vidim da se svašta komentariše za BK5. Ja lično nevolim komentarisati stvari koje nisam probao a vidim da nas ima različitih. Ja sam vlasnik jednog BK5 i mogu vam reći da jedinu zamjerku vidim u dizajnu a sve ostalo je EXTRA, čak ima dosta stvari koje nemaju ni strojevi koji su po 1000-1500 eura. Dodato: vidim da se svašta komentariše za BK5. Ja lično nevolim komentarisati stvari koje nisam probao a vidim da nas ima različitih. Ja sam vlasnik jednog BK5 i mogu vam reći da jedinu zamjerku vidim u dizajnu a sve ostalo je EXTRA, čak ima dosta stvari koje nemaju ni strojevi koji su po 1000-1500 eura. Promijenjeno od muminovic46 (28.11.2015 u 20:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Downloads: 5
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
A šta konkretno po tebi fali dizajnu?
Jel možda nefunkcionalni raspored tastera, slabo čitljiv ekran, loš kvalitet tastera, loša izrada plastike, loše dirke ili ti je samo jednostavno ružna po izgledu? Budi malo precizniji.
|
![]() |
| Favoriti |
|
|