|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma kakvo popravljanje mikroprekidaca ........
![]() |
#2 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ma daj bre gde to u Bg? Pa svuda u Srbiji je 1 taster 1 do 2 evra, s tim što se otvaranje klavijature naplaćuje 10 evra.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
eto vjerovali ili,ne ja 10 tastera platio 60 eura,ako mi vjerujete,i to nisam mogao sebi doc,da platim za te plastike koga god zovem po srbji i beograd,traze mi neke paprene pare,i morao sam kupit zato toga sad imam i poklonicu drugaru,lako je to zamiojenit bitno je samo otvorit klavijaturu,i ne skida se nista samo je otvorit i naslonut donji dio na nesto mehko da se ne ispara,i odvrne se par navrtki na ploci na desnoj strani i ploca se podigne i zamijeni se taster koji je puko,ja sam sebi mijenjao to.Daj bilo 1 eur taster kada sam ja htjeo kupovat ali gotovo je pozdrav narode.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
to je apsurd nosit u servis i kupovat novo..ja sam radio to na Le,TR cak i pa1x jednostavno zaljespis ga i nikad ne pukne vise.....al moras zaljepit mali komadic savitljive plastike i sljaka dozivotno... pozzzz
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
nikadvisekorg gde ima plastika tastera za 1-2 eu ja kupujem odma,zadnji put kad sam nabavljao za PA1x placao sam 5 eu po komadu...
![]() Da se ne govori o tasterima za LE i tr tu ne mozes da nadjes ispod 40 - 50eu. nemanja 1982 Mozes slobodno da rastavis i zmenis taster neces nista zeznuti samo ako pazis na konektore da ih vratis na mesto. Najbolje je da ih oznacis markerom brojevima recimo prvi koji otpajas brojem jedan i mesto sa koga ga otpajas broj 1 ,u stvari sasvim nebitno kako samo da znas nazad da i vratis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
^^^
Delimicna pomoc- kad udjes u Songbook jedino na exit mozes da izadjes- koliko se secam. Sent from Tapatalk 4
![]() |
#7 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav
Interesuje me jeli taster EXIT zasebno ili je uvezano sa jos nekim tasterom. mogu li njega samo zamjenit sa onim tasterom HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
tebi je plastika tastera propala, i nema veze s drugim, ali ispod je mikroprekidač koji ako ne radi džaba ti promeniš plastiku.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
ok je to.
interesuje me mogu li taster EXIT zamjenit s HELP ili mozda dodju u kompletu kao na TR i LE |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|