|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Downloads: 349
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: dallape supermaestro,Korg pa600,korg tr.
![]() |
![]()
koristim i ja behringer suhu mixetu,promjenit cu starije kablove,bit ce da su dotrajali,pa cemo vidjet,odvojim ja zasad klavijature na drugu fazu pa stoji sve mirno,samo sto cesto po kaficima jedna uticnica u cosku pa se na nju spoji,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Pretpostavljao sam da je behringer, koji model je u pitanju nemoj sad da ti izvlačimo informacije, šta je to "suva mikseta", imaš pasivne i aktivne i sa efektima i bez...
dao si nam opis razglasa ko da si taksista a ne muzičar, i sad moramo ko u kvizu 100 podpitanja da postavimo.... koji model miksera jer kod behringera zna efekt procesor da pravi dosta šum na kutijama kad se pojača....
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Downloads: 349
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: dallape supermaestro,Korg pa600,korg tr.
![]() |
![]()
pasivna sa efektima behringer xenix dalje ne znam,12 kanala,promjeno sam naponski kabal od pojacalo i sad je manje i do njega je bilo nesto,samo se ne slaze pojacalo i klavijature na istoj uticnici tada najglasnije bude pa to odvajam stalno,a nije efekat na mix.jer znam kakav sum bude sa efektom,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
@nikadvisekorg Kakve veze ima koji je tip? Covek rece da je berindzer i to ti je dosta jer se radi o brujanju,a ne o sumu. Sum sam spomenu ja jer se pojavljuje kod efekata kad ih odvrnes malo jace. Brujanje o kojem je ovde rec dolazi od kablova.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | branimir 123 (14.05.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|