|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E kralju to se meni sinoc desilo na svirci!Prvo je pocela da ledi i onda mi je zakovala pa sam morao da je restartujem i kad sam je upalio ponovo nije htela da digne sistem i sad ne mogu da joj ucitam sistem nikako!Znaci popizdeo sam nacisto!!!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.02.2006
Downloads: 713
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Eto vidis, znac,i na zalost, nisam jedini sa ovim problemom. Ja sam sve moguce probao, ali nista nisam uspio.Dali je to zbog baterije, ne znam, ja sam vec juce klavijaturu odnio na servis, jos uvijek je pod garancijom, i kad sam se vratio sa servisa kuci, stigla nova baterija...pa se bar malo nadam da mi se slicno sranje nece ponoviti nakon sto je poprave zato jer ce imati tu novu bateriju. Zao mi je Marko, ali volio bih da postoji neko rjesenje osim servisa, ja ga nisam uspio pronaci.Sad valja cekati da to poprave, nadam se da im nece uzeti dugo.Sve najbolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo uspeo sam da podignem sistem OS100 ali mi klavijatura usporeno radi i to nije dobro!posot nemam prospekt jer sam ga poklonio drugaru koji je prodavao njegov Pa3 imam samo jedno pitanje za ove sto su menjali bateriju!Treba li naponski kabal da bude ukljucen dok se vadi baterija?
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne... i to iskljuci strujni kabl malo ranije nego sto ces mijenjati bateriju a oslobodi se statickog elektriciteta prije nego krenes to da radis. Najbolje je da dodirnes cesmu ili vodovodnu cijev a moze i radijator pa tek onda na posao.
Promijenjeno od tranzit (03.06.2012 u 06:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Pokusaj da nadjes na korgovom sajtu njegov osnovni operativni sistem i resurse. Slicna stvar se desila kod kolege ali na pa800 nije htjelo da ucita i morali smo skinuti sa sajta prvi operativni sistem koji je postavio sve na svoje mjesto i nije vise pokazivalo gresku u load opciji, pa tek onda ucitati resurse pa noviji operativni. Ovo ti pricam iz licnog iskustva. Znam da je pa3x malo drugacija ali ucitavanje os ide na isti nacin.Vrijedi pokusati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.02.2006
Downloads: 713
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Klavijatura konacno stigla,,,u pitanju nije bio hard drive nego "circuit board connection", to mi je samo receno u servisu,,,znam sta to bukvalno znaci, ali o sustini problema nemam veze...eto ako ce nekome pomoci...konacno i nova baterija stigla, tako da se iskreno nadam da vise nece biti problema.Za sad sve radi ok,jos i taj novi OS da stigne, i nadati se najboljem.Sta je uzrok kvaru bio,ne znam, ali znam da je klavijatura cudno radila nakon sto sam izvadio bateriju, i zamijenio usb stick. Vise nista ne diram, i nadam se da sam prvi i poslednji sa ovim problemom.Sretno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Gde si zamenuo bateriju?u servisu su ti to odradili?
I da se i ja pozalim malo.....neznam kod vas kakva je situacija,ali meni se cuje zujanje na zvucnicima i na L i R ulazu......nije do kablova promenuo sam ih bar deset.....nije ni to da je ulaz na kljavi otisao jer nemoguce da krce i jedan i drugi od prvog dana.....sinoc je na svirci to bas doslo do izrazaja......nisam jos pokusao sa nekim UPS-om da e varira napon....ima li jos neko ove simptome? Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Promijenjeno od zoric (17.06.2012 u 01:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|