|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moze li neko da mi preporuci... sta je bolje yamaha tyros 4 ili korg PA 3x pro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Najbolje je 'ladno pivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 24.11.2007
Mjesto: Luzern(Travnik)BiH
Godina: 50
Downloads: 815
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: SX-920
![]() |
![]()
Ti si prika bas pogodio temu
![]() ![]() Litanije po korgu(pa600) se nastavlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 840
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, M3 xpanded, X5D
![]() |
![]() Citat:
Dodato: [quote=djorosaur;255357]Ukusi su razliciti...ali posto pitas za dva trenutno najjaca aranzera...pored KETRON Audya...pretpostavlja se da si ranije koristio ili koristis neke od prethodnika Yamahe ili KORG-a...pa u tom smislu prepoznajes zvuk i razlike izmedju njih...prica o tome koji je model bolji je dugacka i opsezna...a najbitnije je da ti pronadjes sta je za tebe najbolje...ako ti nije dosta RAM-a za semplove-ti kupi TYROS-a...ako ti je bolji touch screen-ti kupi KORG-a...ili Rolanda...ako ti je dosta 5 oktava-ne vuci 6 oktava + 3 dirke...ako ti se bacaju pare a ti kupi TYROS 4 Black Edition i budi jedinstven... Promijenjeno od djorosaur (01.10.2013 u 13:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.09.2009
Downloads: 1
![]() |
![]()
kako memorisati prilikom promene styla da automatski pocne intro da svira,sve lepo memorisem a kada promenim style jednostavno nece intro da pocne automatski
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Global - General Control ( mislim da je u njemu ali nadji u globalu) zaključavanja vezana za Style otključaj sve do jedne stavke. Nakon toga namesti ritam kako zelis da počinje, padajući meni gore desno, treca stavka od gore na dole, odaberi i memoriši. To je to.
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post: | veselinovicvs (06.03.2015) |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Tvoji postovi su SPAM, nemaju nikakve logike i ne odnose se ni našta. Ovakonećeš dobiti pristp downloadu. Post mora da ima svrhu namenu i korisnu informaciju... dakle koristan post. Ako ti se slusaju snimci , imas temu sa demo snimcima... 14skoro beskorisnih postova si postavio danas.. ima li to smisla?
Dodato: Da ne bude zabune.... moj post se odnosio na clana ciji su postovi uklonjeni....
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (18.05.2014 u 21:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo i mene posle godinu i 4 meseca poceo da zeza pa600! Prvo mi se desilo u 7 ujutru na zadnjoj pesmi da mi se ugasi sama od sebe i nece da upali,cim sam dosao kuci ona je upalila i radi normalno.Sutradan tezga poceli oko 5 i u 9 :15 samo stade! Zvao kolegu da me zameni da ne propadne veselje i cim sam je skinuo sa stalka i stavio na sto da probam u drugi izvor struje ona upali i radi.Obe svirke sam snimao i zabelezio trenutak kad se ugasi,gain na klavijaturi mi je bio na +4 potenciometar na 75% jacine i koliko sam video izlazni signal nije isao u peak! Zvao sam momke iz SKY rekli su mi da je testiram dobro i danas cu morati da pustim ritam 5 6 sati da iskljucim zvucnike kao sto uvek radim na svirci i da pojacam sve isto kao sto je bilo tad pa da vidim u cemu je problem! Inace radim na 2 kabla i EQ preset mi je namesten na bas + 3 a ostalo na 0.Ja mislim da je bila losa struja a nisam imao korektor ili je pocela da se pregreva ili prejak izlazni signal.. Ako neko zna sta je nek pomaze
Promijenjeno od Todorgm (28.05.2014 u 14:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.11.2015
Downloads: 0
![]() |
![]()
imam pa600 od skoro i neznam da prebacim setove sa hdd korg na flesku.
Ako neko zna zamolio bih ga da mi objasni hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama kako dosta, to je taman za jedan vrlo mrsavi Drum Set. Danas 4GB kvalitetnog RAMa kosta nesto preko 20 eura a adresirati 4GB u operativnom sistemu instrumenta kosta programera citavih 10 sekundi. Nego to je ocigledno samo za*ebavanje korisnika i nista vise jer ce se za pola godine pojaviti PA700 koji ce biti opet PA800 obucen u novu pidzamu i imace 128MB RAMa... i svi ce da mu se dive.
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, tranzit, za koristan post: | nikadvisekorg (05.09.2012), pilot19071985 (03.11.2018) |
![]() |
Favoriti |
|
|